‘Ihattaren schuurt tegen criminele milieu aan’

Foto: ‘Ihattaren schuurt tegen criminele milieu aan’

Mohamed Ihattaren zou te dicht tegen het criminele milieu hebben aangeschuurd. Die conclusie deelde misdaadjournalist John van den Heuvel op NPO Radio 1. 

In Langs de Lijn werd zondag gesproken over de link tussen (voormalig) profvoetballers en criminaliteit. Daarbij kwam ook Ihattaren, speler van Ajax, ter sprake. Van den Heuvel: “Het beeld is dat hij te dicht aanschuurt tegen de jongens die diep in de criminaliteit zitten. Daarmee is niet gezegd dat hij zelf criminele dingen doet, maar die scheidslijn is heel dun.” 

Van den Heuvel, journalist van De Telegraaf, onthulde al eerder dat er criminelen in de auto van Ihattaren hebben gezeten. Daarover laat hij nu weten: “Er is gezien dat leden van de mocromaffia die terecht moeten staan in het Marengoproces in de auto van Ihattaren naar het proces gingen in de bunker in Amsterdam Osdorp.”

Onzekere toekomst

Ihattaren sloot deze zomer aan bij de A-selectie van Ajax, waar hij een fris en fruitige indruk maakte. Vanuit het niets verdween hij echter naar de achtergrond. Later bleek hij uit de luwte te worden gehouden vanwege intimidatie en bedreigingen, die uit het criminele milieu vandaan zouden komen.

Onlangs heeft Ihattaren de (individuele) trainingen hervat bij Ajax. Er volgen nog gesprekken over de toekomst van de Juventus-huurling.

TIP: Ajax landskampioen? Win 1.65 keer je inleg via Unibet!

Moet Ajax hem nog een kans geven?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
1349+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie