‘Ajacied uit elftal geknikkerd’

Foto: ‘Ajacied uit elftal geknikkerd’

Ajax heeft zich zo goed als verzekerd van de komst van Jorge Sánchez (Club América), maar wat betekent dat voor het perspectief van Devyne Rensch? Dit moest het jaar van zijn doorbraak worden, maar dat moment verdwijnt verder en verder uit zicht.

Onlangs kreeg de vleugelverdediger op Ajax TV de vraag of het zijn voetbaljaar moest worden. Hij antwoordde: “Veel mensen vragen dat en het is raar als ik er ‘nee’ op zeg. Hoe ik deze voorbereiding heb meegemaakt en hoe ik er nu insta, moet het wel mijn seizoen worden.”

“Het moet eigenlijk altijd het moment zijn, ook al was hij (Mazraoui, red.) er. Vooral nu hij weg is moet ik er staan en moet ik gewoon laten zien dat ik er klaar voor ben.”

Jorge Sánchez

De Telegraaf was onlangs nog mild voor Rensch: “Bij Ajax moet Sánchez, die al 21 wedstrijden voor de Mexicaanse nationale ploeg speelde en een grote kans maakt op het WK in Qatar, de concurrentie aan met Devyne Rensch, in wie de Amsterdammers nog steeds een groot talent zien. Alfred Schreuder denkt dat Rensch sneller grote stappen maakt als hij de adem van Sanchez in zijn nek voelt. De mogelijke meerwaarde van Sánchez werd deze voorbereiding nog eens bevestigd. Tegen Chelsea, Real Madrid en Manchester City hield hij zich goed staande.”

Blijkt de jongste Ajax-transfer echter een schot in de roos, dan is het allesbehalve uitgesloten dat Rensch uit beeld verdwijnt. Dat hij iemand als Ricardo van Rhijn achternagaat.

TIP: Verdien 4.25 keer je inleg als Ajax met meer dan drie goals verschil van Fortuna Sittard wint!

Zie jij Rensch uit beeld verdwijnen?

  • Ja
  • Nee
2996+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie