RKC legt oud-speler van Ajax en PSV vast

Foto: RKC legt oud-speler van Ajax en PSV vast

RKC Waalwijk haalde eerder deze week oud-PSV’er Zakkaria Bakkali al voor twee seizoenen in huis. Vandaag komt daar de volgende speler met topclubervaring bij: Florian Jozefzoon maakt na een oefenperiode bij de Waalwijkers zijn terugkeer in het Mandemakers Stadion definitief. 

Jozefzoon tekende een contract tot aan het einde van dit seizoen bij de Waalwijkers. De 31-jarige buitenspeler trainde al een tijdje mee met de ploeg van Joseph Oosting en heeft dus een contract voor twee jaar in de wacht weten te slepen. Daarmee keert Jozefzoon terug bij de club waar hij in 2012 en 2013 een transfer naar PSV verdiende. 

Jozefzoon 

Jozefzoon zette zijn eerste stappen als profvoetballer bij Ajax. Tot een grote doorbraak kwam het niet. Via een uitleenbeurt bij NAC Breda kwam de aanvaller uiteindelijk bij RKC terecht. De Waalwijkers verkochten hem door aan PSV, waarna de rechtsbuiten begon aan een zwerftocht door het Engelse voetbal. 

Via Brentford, Derby County en Rotherham (verhuurd door Derby, red.) kwam de buitenspeler vorig seizoen bij Qeuvilly Rouen terecht. Na een jaar in de Ligue 2 kwam ook dat avontuur ten einde. Bij RKC kreeg Jozefzoon de kans om zijn conditie op peil te houden en volgens algemeen directeur Frank van Mosselveld smaakte dat naar meer. 

“De afgelopen periode heeft Florian de mogelijkheid gekregen om op trainingen en tijdens oefenwedstrijden aan zijn fitheid te werken en weer een gevoel te krijgen bij de club. We zijn blij dat we zijn ervaring en kwaliteiten kunnen toevoegen aan de selectie”, zegt de directeur op de clubwebsite. 

TIP: Wint RKC van FC Utrecht? Pak 3.6x je inzet!

Goede aanwinst?

  • Ja
  • Nee
17+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie