‘Ajax wimpelt gigantisch bod af’

Foto: ‘Ajax wimpelt gigantisch bod af’

Naar verluidt heeft Ajax een tweede megabod van Manchester United op Antony afgeslagen. The Red Devils zouden echter niet eens in de buurt zijn gekomen van wat de Amsterdammers precies vragen voor hun 22-jarige rechtsbuiten.

Dat is in ieder geval wat de Braziliaanse tak van de website Goal op maandag meldt. Het exacte bod specificeert men overigens niet, maar wel weet het medium dat United nog niet helemaal uit het veld geslagen is. Op de burelen van de Premier League-grootmacht zou men in de aankomende dagen gaan vergaderen over ‘the best course of action‘. Dat oefenmeester Erik ten Hag een nieuwe aanvaller aan zijn selectie wil toevoegen, is één ding dat zeker is.

Honderd miljoen

Onlangs schreef De Telegraaf aan het einde van een lange ‘transferuiteenzetting’: “Tot slot vecht Ajax voor het behoud van Antony. De Braziliaan wil zijn goede vorige seizoen met een droomtransfer bekronen, maar de Amsterdammers vinden dat onwenselijk en zien geen noodzaak om nóg een speler te verkopen.” 

“Tegelijkertijd is er het besef dat elke Ajax-speler te koop is”, vervolgt het dagblad. “De aanvankelijke bodemprijs van tachtig miljoen euro is inmiddels al verhoogd tot – inclusief bonussen – honderd miljoen. Duidelijk is dat het tot 1 september onrustig zal blijven.”

Naar verluidt wil Antony graag een megatransfer naar de Premier League maken, maar omdat zijn contract in de Johan Cruijff ArenA tot medio 2025 doorloopt, dient hij zich te schikken naar de wil van zijn werkgever.

TIP: Verdien 2.18 keer je inleg als Antony tegen Fortuna Sittard scoort!

Wordt hij nog verkocht?

  • Ik geloof er niks van
  • Misschien wel
1230+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie