‘Gakpo-transfer: in één klap’

Foto: ‘Gakpo-transfer: in één klap’

Cody Gakpo heeft dit seizoen een nieuwe leermeester: Ruud van Nistelrooy, de opvolger van oefenmeester Roger Schmidt bij PSV. Van the Man was in zijn tijd natuurlijk bepaald geen onverdienstelijke aanvaller, al was hij een ander type dan Gakpo.

In De Telegraaf zegt de linksvoor vandaag over zijn nieuwe coach: “Die heb ik pas op mijn netvlies in zijn tijd bij Real Madrid, na zijn periode Manchester United. Dan keek ik naar hem als spits. Hij was zo’n echte nummer negen die leefde van zijn goals. Altijd doelgericht.”

“Ik ben een heel ander type spits, hè”, vult hij aan. “Ik ben nu nog een soort halve linksbuiten en kan goed achter de spitsen opereren.” Wat hij mooi vindt aan Van Nistelrooy is dat de goalgetter in de Eredivisie de basis legde voor zijn toekomst… “Hij is na PSV een geweldige loopbaan bij de mooiste Europese clubs tegemoet gegaan. Ik hoop dat ik ook die basis heb gecreëerd.”

In één klap

Het genoemde dagblad haakt daarop in: “Daarmee insinueert de Oranje-international niets richting een mogelijke transfer. In het lange gesprek dat volgt is hij voortdurend vol vuur over het team van PSV en het seizoen dat eraan komt. Tegelijkertijd weet hij dat in de voetbalwereld alles in één klap kan veranderen. Als Arsenal of Manchester United na de kwalificatieduels van PSV voor de Champions League opeens met 50 miljoen euro op de deur klopt in het Philips Stadion is het nog maar de vraag of ze in Eindhoven ‘nee’ durven te zeggen.”

TIP: Verdien 3.70 keer je inleg als Gakpo vanavond scoort!

Zie jij Gakpo nog transfereren?

  • Ik wel
  • Ik niet
1850+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie