‘Mensen oordelen zo snoeihard over Ihattaren…’

Foto: ‘Mensen oordelen zo snoeihard over Ihattaren…’

Mohamed Ihattaren leek op de weg terug, maar de jongeling is al weer helemaal van de voetbalradar verdwenen omdat hij bedreigd wordt. Op zaterdagavond zullen we hem dus ook niet zien in de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en zijn oude cluppie PSV.

PSV-supporters Wouter Ritmeester vindt dat jammer, vertelt hij aan Omroep Brabant, ondanks het feit dat het voormalige supertalent het Philips Stadion op een vervelende manier verliet. “Het is treurig hoe het uiteindelijk gelopen is, maar mensen oordelen zo snoeihard over hem”, zegt de fan in kwestie. “Maar het is pas een jochie van begin twintig, hè? Laten we vooral hopen dat hij ooit nog gaat schitteren. Wie weet zelfs in Oranje.”

Ritmeester is van mening dat er zaterdag eigenlijk een steunbetuiging voor Ihattaren moet komen uit PSV-hoek: “Het zou mooi zijn als het hele uitvak applaudisseert in de tiende minuut. Dat was zijn laatste rugnummer bij PSV. En dat dan de rest van het stadion ook meedoet. Iedereen met een voetbalhart samen.”

Naar eigen zeggen heeft de supporter veel positieve reacties ontvangen op zijn plan: “Ik heb niet zoveel actieve volgers, dus meestal als ik iets tweet, blijft het bij een reactie of twee. Ik betwijfel of PSV er iets mee doet. Maar het zou wel bij ons als warme, gemoedelijke club passen. En dan daarna met 5-0 winnen van Ajax.”

TIP: Verdien 101 keer je inleg als PSV niet met 0-5, maar met 0-4 van Ajax wint!

Goed idee?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
536+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie