“Champions League spelen, dat blijft mijn doel”

Foto: “Champions League spelen, dat blijft mijn doel”

Yassin Ayoub speelt dit seizoen in Kralingen voor Excelsior, maar hij blijft onverminderd ambitieus. Ooit wil de technisch begaafde middenvelder (eerder actief bij Feyenoord en FC Utrecht) op het hoogste podium spelen, in de Champions League.

In het Algemeen Dagblad legt Ayoub zijn keuze uit: “Ik ben een gevoelsmens. De liefde die ik hier krijg, heeft me overtuigd om voor Excelsior te kiezen.”

Hij speelde twee jaar lang in Griekenland voor Panathinaikos. Althans, hij stond er onder contract… “In twee jaar tijd heb ik vijf trainers gehad. Het was een achtbaan daar, een beetje chaos. Ook voetballend was het anders dan ik gewend ben. Een team van onze kwaliteit parkeert daar gewoon twee bussen, terwijl we hier altijd proberen te voetballen. Ik heb er weinig gespeeld, maar ik heb er een mooie tijd gehad. Maar dat hoofdstuk heb ik nu afgesloten, ik wil vlammen bij Excelsior.”

Champions League

En Ayoub heeft nog altijd hetzelfde doel voor ogen: “Wat ik in het verleden heb laten zien, telt niet meer. Ik moet en wil door. Ik heb nog wel een paar jaar te gaan, ik kan nog steeds stappen maken. Champions League spelen, dat blijft mijn doel. Natuurlijk kan het snel gaan in de voetballerij, maar dat is toekomstdenken. Ik leef graag in het heden, kijk er vooral naar uit om lekker te voetballen. Ik ben klaar om te knallen en te laten zien wat ik in me heb.”

TIP: Verdien 4.15 keer je inleg als Excelsior bij SC Cambuur wint!

Gaat hij ooit in de CL spelen?

  • Ja
  • Lijkt mij niet
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie