‘Ajax-transfer door falende Ajacied’

Foto: ‘Ajax-transfer door falende Ajacied’

Ajax is mogelijk nog niet klaar op de transfermarkt. De rechtsbackpositie dreigt de achilleshiel van het elftal te worden en dat dwingt de technische leiding mogelijk om door te pakken. 

Voetbal International constateerde tegen RB Salzburg (2-3 zege) grote mutaties in de achterhoede. “Devyne Rensch, Perr Schuurs, Daley Blind en Owen Wijndal vormden de nieuwe achterhoede. Het is dan ook geen toeval dat vooral achterin de grootste zorgen bij Ajax schuil gaan”, zo schrijft clubwatcher Freek Jansen, die één Ajacied in het bijzonder ziet worstelen. “Rensch beleeft zijn examenweken.”

“Twee jaar geleden kende hij een sterke entree als tiener in de selectie, maar vorig jaar kreeg hij met een terugslag te maken. In deze weken moet hij Alfred Schreuder zien te overtuigen. Is Rensch dé rechtsback voor komend seizoen of moet Ajax zich nog gaan begeven op de transfermarkt op zoek naar een nieuwe rechter vleugelverdediger? Momenteel overheerst nog de twijfel”, zo vervolgt de VI-journalist.

Met Youri Regeer en Sean Klaiber zijn de alternatieven ook niet indrukwekkend. Technisch manager Gerry Hamstra wilde nog niet bevestigen dat Ajax daadwerkelijk voor een nieuwe rechtsback opteert. “Maar je hebt ook een aantal jongens waarvan je zegt: wat gaat daarmee gebeuren? Het trainingskamp en de weken erna zijn belangrijk om daarin de volgende stap te nemen”, zo liet hij weten. 

TIP: Ajax bekerwinnaar? Win drie keer je inleg en pak €40 aan freebets bij Unibet!

Is versterking op die plek nodig?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
987+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie