‘Ajax-gigatransfer in stroomversnelling’

Foto: ‘Ajax-gigatransfer in stroomversnelling’

Hecht jij enige waarde aan het gezegde ‘waar rook is, is vuur’? Zo ja, dan staat de Johan Cruijff ArenA nu wel in lichterlaaie wat betreft een vertrek van Antony. De Engelse media gaan vandaag helemaal los over de Braziliaan van Ajax.

Het is al lang en breed geen geheim meer dat de buitenspeler een transfer naar Manchester United zelf wel ziet zitten, maar het begint er op te lijken dat de Amsterdammers ook warmer worden voor een vertrek van hun rechtsvoor.

Journalist Paul Hirst van The Times meldt in ieder geval dat een van de zaakwaarnemers van de international van de Seleção momenteel in Manchester is om een transfer bespreekbaar te maken. Het standpunt van Ajax met betrekking tot de transfersom is duidelijk: Antony kost tachtig miljoen euro en er is weinig tot geen onderhandelingsruimte. Mogelijk zijn The Red Devils echter ‘gek genoeg’ om dit megabedrag zonder blikken of blozen neer te tellen voor hun doelwit…

Conceição

Voetbal International meldde eerder over de stand van zaken met betrekking tot Ajax en een uittocht van Antony: “De Amsterdammers willen de Braziliaan dit seizoen nog houden, ook gezien het WK dat op komst is, en zijn transferwaarde mogelijk nog verder zal stijgen. Toch is de clubleiding ook al verder vooruit aan het kijken en dat verklaart de komst van Francisco Conceição. De negentienjarige Portugese aanvaller moet achter Antony worden klaargestoomd, om het stokje vervolgens over te nemen als de Braziliaan een transfer maakt.”

TIP: Verdien bij Unibet 26 keer je inleg als United landskampioen wordt!

Gaat United 80 miljoen voor hem neertellen?

  • Ik zie ze ervoor aan
  • Dat lijkt me sterk
1452+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie