Toptalent PSV ziet kansen: ‘Goede band opgebouwd met Van Nistelrooy’

Foto: Toptalent PSV ziet kansen: ‘Goede band opgebouwd met Van Nistelrooy’

Emmanuel van de Blaak verlengde deze week zijn contract bij PSV tot medio 2025. Hoewel het zeventienjarige toptalent momenteel met een kruisbandblessure aan de kant staat, ziet hij veel toekomstperspectief bij de Eindhovenaren. Mede ook door de aanwezigheid van trainer Ruud van Nistelrooy.

In gesprek met PSV TV laat Van de Blaak het een geweldige mentale opsteker te vinden dat hij een nieuw contract heeft mogen ondertekenen. “Dit is fantastisch. Ik voel me geweldig doordat ze een contract aanbieden wanneer ik geblesseerd ben. Daarmee voel ik het vertrouwen van de club. Dat moet ik gaan uitbetalen.”

In de Eredivisie spelen met PSV

De talentvolle verdediger was blij verrast na zijn debuut vorig seizoen tegen FC Den Bosch. “Ik kon het zelf eigenlijk niet geloven. Ik had het echt niet verwacht. Dit is waar je van droomt. Natuurlijk is de KKD niet de grootste competitie, ik wil naar de Eredivisie toewerken met PSV, maar ik ben alleen maar trots om op die leeftijd te debuteren.”

De aanwezigheid van Van Nistelrooy biedt volgens Van de Blaak kansen voor de toekomst. “We hebben een best wel goede band bij Jong en Onder-18 opgebouwd. Dat biedt natuurlijk kansen. Als ik het goed blijf doen als ik terugkeer, dan komen die kansen wel. Ik weet dat er veel concurrentie is, maar ik weet zeker dat ik mee kan draaien als ik me bij het eerste elftal mag laten zien.”

TIP: Pakt PSV komend seizoen de titel? Verdrievoudig hier je inzet!

Gaat Van de Blaak het eerste van PSV halen?

  • Ja
  • Nee
23+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie