‘Actie Manchester United zorgt voor Ajax-euforie’

Foto: ‘Actie Manchester United zorgt voor Ajax-euforie’

Manchester United heeft de Ajax-directie de afgelopen maanden veel problemen bezorgd, maar lijkt ditmaal gunstig nieuws in petto te hebben. De Engelse grootmacht dreigt af te haken voor Brian Brobbey.

Volgens Sky Sport-journalist Florian Plettenberg heeft Manchester United serieuze interesse voor de 25-jarige Sasa Kalajdzic. Op dit moment is Brobbey nog wel een kandidaat op Old Trafford, maar inmiddels is er al contact gelegd met het management van de Oostenrijkse spits van VfB Stuttgart.

Het Manchester United van Erik ten Hag zou volgens Plettenberg ‘zeer geïnteresseerd’ zijn in Kalajdzic. Een officieel gesprek is er nog niet gevoerd, maar dat is mogelijk slechts een kwestie van tijd. Plettenberg benadrukt dat Bayern München en Borussia Dortmund niet meer in de race zijn.

Mocht United definitief voor Kalajdzic kiezen, dan vervalt daarmee de optie Brobbey. Dat zou dan weer goed nieuws betekenen voor Ajax, dat in dat geval een grote concurrent kan schrappen en zelfs een betere onderhandelingspositie krijgt tegenover RB Leipzig. Zeker omdat de Nederlander zelf dolgraag terug wil naar Amsterdam.

Ajax en Leipzig zijn al enige tijd in onderhandeling. Op dit moment vormen de transfersom en het doorverkooppercentage voor diens management nog een probleem, zo meldde het AD maandag.

TIP: Wint Ajax bij Fortuna Sittard? Win 1,17 keer je inleg en pak €250 bonus!

Komt de transfer rond?

  • Ja
  • Nee
208+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie