L’Equipe sluit transferdreun PSV niet uit

Foto: L’Equipe sluit transferdreun PSV niet uit

PSV zal nog even moeten wachten op de komst van het Braziliaanse toptalent Sávio Moreira de Oliveira. De aanvaller, ook beter bekend als Savinho zal volgens PSV-clubwatcher Rik Elfrink in ieder geval dit trainingskamp niet meer kunnen aansluiten.

Volgens de clubwatcher van de Eindhovenaren kan het nog wel enige tijd duren voordat de deal helemaal rond is. Volgens Elfrink gaan de vergunningen en het papierwerk nog de nodige tijd kosten. Wel verwacht men in Eindhoven dat de deal op termijn gewoon rond gaat komen. De Braziliaan wordt eigendom van Manchester City, dat hem overneemt van Atlético Mineiro. De aanvaller gaat komend seizoen op huurbasis naar PSV komen.

UPDATE 6/7

In tegenstelling tot het Eindhovens Dagblad is men bij L’Equipe nog niet zo zeker van een transfer van Savinho naar PSV. De toonaangevende krant uit Frankrijk schrijft vandaag: “Het is nog steeds een transfer die gehuld is in een zeker mysterie zonder bevestiging van Troyes of aankondiging van zijn presentatie. Die zou zelfs nóóit plaats kunnen vinden, of tenminste niet deze zomer..”

Savinho wil zelf heel graag naar PSV, maar ‘vanwege de complexiteit van de transfer zou Troyes nu ook andere opties overwegen’ voor het laten opdoen van ervaring in Europa. Eerder haalde PSV al Walter Benítez (OGC Nice), Boy Waterman (OFI Kreta), Xavi Simons (Paris Saint-Germain), Ki-Jana Hoever (Wolverhampton Wanderers), Luuk de Jong (Sevilla) en Guus Til (Spartak Moskou) binnen deze zomer.

TIP: Pak maar liefst 6.75x je inleg als PSV het seizoen opent met een gelijkspel tegen FC Emmen!

Speelt Savinho komend seizoen bij PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
185+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie