‘Subtop Eredivisie moet voor Schuurs gaan’

Foto: ‘Subtop Eredivisie moet voor Schuurs gaan’

De kans is aanwezig dat Ajax deze zomer nog afscheid moet gaan nemen van Lisandro Martínez. De Argentijn kan naar Manchester United en zou zelf al zijn vertrekwens uitgesproken hebben. Maar als het aan Aad de Mos ligt, houden de Amsterdammers voet bij stuk en laten ze Martínez niet vertrekken.

In de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com stelt De Mos: “Hij is niet te koop, dat moet je zo houden. Hij gaat alleen nog maar meer geld opbrengen de komende jaren. Hij loopt niet af, hij is nog maar 25 dus ik zou als ik Ajax was geen haast hebben. Ik zou kijken naar de begroting en het geld dat je binnen gaat krijgen voor Gravenberch, opgeteld met het bedrag voor Haller, dan zou ik me geen zorgen maken over Martinez.”

“Die zou ik aan zijn contract houden en dan heb ik in ieder geval een basis in de as die staat als een huis, behalve een keeper”, vervolgt De Mos. “Maar dan heb je in ieder geval een as staan. Daar moet je het ook in zoeken, je zal wel weer een nummer negen moeten zoeken en de rest, dat vind ik er altijd wel bij zeg ik altijd, eerst de as met buitencategorie spelers. De rest koop ik erbij of ga ik omscholen, ik heb het zelf ook altijd op die manier gedaan.”

Schuurs

Mocht Martínez toch vertrekken, zou De Mos niet op Perr Schuurs vertrouwen als vervanger. “Dat hoge verwachtingspatroon heeft Schuurs natuurlijk in die twee, drie jaar niet waar kunnen maken. Hij kan dat niveau niet aantippen, Schuurs is een speler voor de subtop. Geweldig voor Heerenveen, voor Groningen en voor FC Twente.

TIP: Aad verwacht dat Argentinië het WK wint en de odd is 9.00!

Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De 26e aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Gaat Schuurs het nog helemaal maken bij Ajax?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
236+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie