‘Ajax-vraagprijs geen enkel probleem’

Foto: ‘Ajax-vraagprijs geen enkel probleem’

Inmiddels is het wel duidelijk dat oefenmeester Erik ten Hag Jurriën Timber maar wat graag naar Manchester United wil halen. En volgens het dagblad Mirror is het geen enkel probleem voor The Red Devils om aan de vraagprijs van Ajax voor de jonge centrumverdediger te voldoen.

De krant weet op zaterdagavond te melden dat de Amsterdammers minimaal 42 miljoen euro willen verdienen met de verkoop van de Oranje-international, gisteren nog basisspeler tegen België (1-4). En dat is weliswaar geen peulenschil voor United, voor een Premier League-topteam is het genoemde bedrag nou ook weer geen onneembare horde.

Desondanks is men er zich bij Mirror terdege van bewust dat er een grote kans is dat de transfer alsnog klapt. Het dagblad wijst naar De Telegraaf, dat eerder meldde dat Timber niet onwelwillend tegenover een langer verblijf in de Johan Cruijff ArenA staat. Bovendien is het natuurlijk geen noodzaak voor Ajax om de stopper te verkopen, het liefste heeft men dat hij ‘gewoon’ blijft.

Blind

Daley Blind liet eerder over zijn ploeggenoot weten: “Hij is ontzettend belangrijk bij ons. Wat hij vanaf het begin laat zien is ongelooflijk. Natuurlijk hoop ik als ploeggenoot dat hij nog een jaartje bij ons blijft, maar ik kan daar geen invloed op uitoefenen. Ik kan alleen maar zeggen dat Ajax zijn best moet doen om hem te houden. Hij is vanaf het begin altijd stoïcijns geweest, werkt hard en klaagt nooit. Een goede jongen die altijd beter wil worden. Zo is het wel genoeg, denk ik.”

TIP: Verdien 3.75 keer je inleg als Oranje gelijkspeelt tegen Wales!

Vind jij het een goede vraagprijs?

  • Ik wel
  • Beetje laag…
1332+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie