Feestende Twente-fans veroorzaken ‘gevaarlijke situaties’

Foto: Feestende Twente-fans veroorzaken ‘gevaarlijke situaties’

Afgelopen maandagavond vond er een huldiging voor de spelers van FC Twente plaats omdat de club voor het eerst in acht jaar weer eens Europees voetbal heeft binnengehaald. Helaas gingen de festiviteiten in Enschede ook hand in hand met ongeregeldheden.

Na afloop van het feest op de parkeerplaats nabij de Grolsch Veste, met bijna tienduizend aanwezigen, liepen fans over het spoor en werden er vernielingen aangericht aan/binnen de treinen. “Na afloop van het feest bij De Grolsch Veste hebben we van Keolis, de treinvervoerder op het spoor bij De Grolsch Veste, bericht gekregen dat zij die maandagavond veel overlast hebben ondervonden”, meldt algemeen directeur Paul van der Kraan op het digitale thuisfront.

“Ook is er schade veroorzaakt in treinen en hebben personen op het spoor gelopen bij station Kennispark.” Van der Kraan noemt het ‘gevaarlijke situaties’. “Binnenkort gaan betrokkenen met elkaar in gesprek om te kijken of er extra maatregelen genomen moeten worden komend seizoen. Elke thuiswedstrijd maken duizenden supporters gebruik van het treinvervoer.”

Conference League

Dankzij de vierde plek op de Eredivisie-ranglijst gaat Twente volgend seizoen de loting van de UEFA Conference League in met een beschermde status. De Tukkers lieten onder meer FC Utrecht en AZ onder zich.

TIP: De beste odds op Europese wedstrijden van FC Twente volgend seizoen vind je bij Circus!

Twente gaat volgend seizoen stunten in de Conference League

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
37+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie