‘PSV-blunder: alle vier zo snel mogelijk weg!’

Foto: ‘PSV-blunder: alle vier zo snel mogelijk weg!’

Joël Drommel beleefde geen fijne zaterdagavond: hij ging een paar keer opzichtig in de fout en PSV verspeelde punten tegen FC Twente in De Grolsch Veste (3-3). Volgens Aad de Mos moeten de Eindhovenaren zo snel mogelijk afscheid nemen van de goalie.

In de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com zegt hij dat hij al zijn bedenkingen had toen PSV Drommel op de kop tikte: “Vanaf dag één heb ik dat geopperd hier in Eindhoven, in de media. Drommel zag er bij Twente ook vaak niet goed uit. Ik kan me nog een hoekschop herinneren van Johnny Goossens van ADO, in een van de laatste wedstrijden. Hij trapte een hoekschop zo binnen. Ik dacht: jongens, jongens, als dat de keeper van PSV moet worden. Daarvoor had hij ook veel problemen. Ik hou niet van keepers die vroeger eerst voetballer geweest zijn. Je bent geboren als schilder over als kunstenaar of als coach, of als politieagent… En ook als keeper.”

‘Allemaal weg!’

De Mos is dan ook van mening dat PSV snel door moet selecteren, om de nieuwe coach Ruud van Nistelrooy een goede doelman te geven: “Ik heb gisteren die Belgische keeper (Maxime Delanghe, red.) weer gezien, die maakt ook zeperds. Vincent Müller is het niet. Mvogo is het niet. Als ik in de positie zou zitten van Van Nistelrooy, dan zou ik zeggen: je hebt drie mogelijkheden van spelers als je doorselecteert, en dat moet hij doen, dat zijn: blijven, twijfel of weg. Blijven dat staat bij mij niet in het boekje, twijfel ook niet dus dat is gewoon weg. Alle vier de keepers weg.”

Verdien 3.60 keer je inleg als PSV gelijkspeelt tegen Leicester City!

Heeft Aad gelijk?

  • Ja
  • Nee
854+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie