Groningen incasseert lelijke Suslov-tegenvaller

Foto: Groningen incasseert lelijke Suslov-tegenvaller

FC Groningen gaat de laatste fase van het seizoen in met een forse tegenslag. Smaakmaker Tomás Suslov moet na de thuiswedstrijd tegen Ajax (1-3 nederlaag) ook de komende tijd toekijken.

Suslov ligt er waarschijnlijk vier tot zes weken uit vanwege een hamstringblessure. Het ging mis tijdens een interland van Slowakije. “Ik sprintte terug achter een tegenstander aan en strekte mijn been volledig. Ik kwam daarna met mijn been neer op een slecht stuk van het veld en toen kneep mijn spier samen. Ik wist direct dat het over was voor mij in die wedstrijd”, zo legt hij uit aan RTV Noord.

De diagnose wijst erop dat Suslov minimaal vier weken uit de roulatie is, al denkt de Groningen-middenvelder daar anders over. “Ik geloof altijd dat ik dingen sneller en beter kan. Wat dat betreft ben ik hier heel optimistisch over en denk daarom dat ik er minder lang uit lig. Ik heb gelukkig geen pijn meer en voel me goed. Nu ben ik vooral veel aan het fietsen en ik hoop wellicht deze week voor het eerst alweer wat dingen op het veld te doen.”

Groningen speelt nog minstens zes duels dit seizoen. Suslov heeft er alle vertrouwen in dat hij de play-offs eventueel speelt, maar zelf denkt hij ook in de Eredivisie nog actief te zijn. “Het gaat voor mijn gevoel al de goede kant op, dus ik hoop over drie weken weer te kunnen spelen.”

Wint Groningen in Heerenveen? De odd is 3.00!

Gaat Groningen de play-offs halen?

  • Ja
  • Nee
49+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie