Perez: ‘Dit is de perfecte club voor Gakpo’

Foto: Perez: ‘Dit is de perfecte club voor Gakpo’

Cody Gakpo draagt volgend seizoen mogelijk het shirt van Premier League-club Arsenal. The Gunners hebben momenteel de beste papieren om de 22-jarige aanvaller van PSV in te lijven. Gakpo verlengde eind januari zijn verbintenis bij PSV tot medio 2026, maar toen al werd aangegeven dat daarmee vooral de marktwaarde omhoog werd gestuwd. Met Bayern München, Liverpool en Manchester City waren er verschillende opties voor de Oranje-international. Arsenal lijkt echter op poleposition te liggen.

Een club die volgens voetbal-analist Kenneth Perez perfect in het straatje van Gakpo past. In het programma Voetbalpraat van ESPN liet Perez blijken waarom Arsenal een perfecte keuze is voor de vleugelspeler van PSV. “Dat zou nou echt een goede club voor hem zijn. Dat is natuurlijk niet Arsenal van weleer. Dat is een Arsenal dat speelt om de vijfde en tiende plek speelt.” De oud-speler van Ajax is dan ook van mening dat Gakpo de overstap moet maken naar de Premier League.

Arsenal is de perfecte club voor Gakpo

Volgens Perez is de aanvaller van PSV wel uitgeleerd in de Eredivisie en moet Gakpo juist de overstap maken om meer inhoud te kweken. Perez weet wel waarom de stap naar de absolute topclubs zo moeilijk is. “Een club als Bayern München wil dat je veel meer inhoud en veel meer sprints kweekt. Dat ga je niet doen in de Eredivisie. Daarom is de stap vaak zo moeilijk. En daarom zou ik Arsenal, nou echt man…als dat zou kunnen.” PSV hoopt met Gakpo het transferrecord van de club te kunnen verbreken. Dat staat nu nog op naam van Hirving Lozano. De Mexicaan werd voor veertig miljoen euro verkocht aan Napoli.

Verdien bijna 2 keer je inleg als Arsenal van Crystal Palace wint!

Is Arsenal de perfecte club voor Cody Gakpo

  • Ja
  • Nee
87+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie