‘Salah heeft Liverpool in houdgreep’

Foto: ‘Salah heeft Liverpool in houdgreep’

Mohamed Salah en Liverpool hebben de gesprekken over een nieuw contract weer in de ijskast gezet. De Egyptische aanvaller heeft nog een verbintenis tot aan de zomer van 2023. Liverpool wil er alles aan doen om de 29-jarige sterspeler langer te binden. De uitstekende prestaties van Salah komen The Reds wel duur te staan. 

Volgens Peter Crouch, die als spits de clubkleuren van Liverpool verdedigde, heeft Salah alle recht om grove eisen neer te leggen. “Hij kan tegen zeggen: “Ik wil dat jullie mij de best betaalde speler van de wereld maken”. Zó goed is hij de afgelopen jaren geweest. Er is niemand in de Premier League beter dan Salah de afgelopen seizoenen.”

Mohamed Salah

De afgebroken contractonderhandelingen komen Liverpool slecht uit, maar niet op een ongunstig moment. Met de zomerse transfermarkt in het vooruitzicht en de vorm die Salah laat zien dit seizoen, is de kans op een zomerse transfer groot. “Als Liverpool er echt niet uitkomt met Salah en het juiste bedrag wordt geboden, dan zou ik er wel naar kijken”, stelde Crouch. 

De huidige marktwaarde van Salah wordt op 100 miljoen euro geschat. Daardoor is de Egyptische superster voor een select aantal clubs beschikbaar. FC Barcelona heeft volgens Spaanse media wel interesse om Salah over te nemen, mits Erling Haaland niet naar Camp Nou komt. 

Voor oud-middenvelder Andy Reid is het echter niet te bevatten dat Liverpool het hierbij laat. “Zelfs zijn teamgenoten willen dat Salah meer betaald krijgt zodat hij kan doen wat hij doet. Liverpool zou dat risico ook moeten nemen. Als de club haar grenzen niet verlegd, wordt het ingehaald door de concurrentie.”

Win 1.75x je inzet als Liverpool van Arsenal wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Liverpool moet Salah kosten wat het kost behouden

  • Ja
  • Nee
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie