‘Ajax krijgt teleurstellend nieuws uit Engeland’

Foto: ‘Ajax krijgt teleurstellend nieuws uit Engeland’

Ajax houdt zijn oren en ogen open voor buitenkansjes op de transfermarkt. Waar het hoopte dat het de transfervrije Christian Eriksen kon inlijven, blijkt het tegendeel waar te zijn.

De aanvallende middenvelder zit sinds afgelopen zomer zonder club. De Deen liep op het Europees kampioenschap een hartstilstand op die hij overleefde. Wél kreeg hij van de artsen een inwendige defibrillator, maar dat betekende een einde van zijn loopbaan in de Serie A. De competitie verbiedt namelijk om hiermee op het veld te verschijnen.

Aangezien hij direct fit bij zijn nieuwe club wil verschijnen, vroeg hij Ajax of het mogelijk was om met het tweede team mee te trainen. De Amsterdammers waren daartoe bereid, met waarschijnlijk in het achterhoofd dat de club direct kon bekijken hoe goed Eriksen nog altijd is. Het gaf de club de gelegenheid om hem een mogelijk contract aan te bieden.

Daarvoor lijkt Ajax echter te laat te zijn, want volgens de Daily Mail is Brentford met hem al in een vergevorderd stadium om deze winter nog naar Engeland te verhuizen. Het zou voor Eriksen de tweede keer betekenen dat hij in de Premier League speelt. In het verleden verdedigde hij namelijk jarenlang de clubkleuren van Tottenham Hotspur.

Interessante uitdaging

De Engelse club staat na 23 wedstrijden op de veertiende plaats in de Premier League. Brentford heeft zich echter nog allerminst veilig gespeeld, want de zes verengingen eronder hebben allemaal een of meerdere wedstrijden minder afgewerkt. Met de creativiteit van Eriksen zorgt de club voor de nodige creativiteit op het middenveld.

Wint Ajax van Heracles? Pak 1.05 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet Ajax Eriksen terughalen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
301+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie