‘Enorme aderlating Ajax tegen Sporting’

Foto: ‘Enorme aderlating Ajax tegen Sporting’

Dusan Tadic is een twijfelgeval voor Ajax dinsdagavond tegen Sporting Portugal. De Servische aanvaller kampt met rugklachten en moet wellicht het Champions League-duel missen.

Trainer Erik ten Hag gaf vanmiddag aan dat het nog hoogst onzeker is of Tadic kan aantreden tegen de Portugezen. “Hij kampt met rugklachten sinds de wedstrijd op kunstgras bij Heracles Almelo”, aldus de oefenmeester bij de persconferentie. De Amsterdammers zijn al zeker van de groepswinst en dus valt te verwachten dat er geen risico’s genomen worden. Ondanks de klachten na het duel bij Heracles was de ervaren international afgelopen donderdag wel van de partij tegen Willem ll.

Tijdens de laatste Champions League-wedstrijd met Besiktas maakte André Onana zijn rentree. Ten Hag is geheimzinnig op de vraag of de Kameroener morgen wederom onder de lat staat. “Dat zullen jullie morgen zien.”

Uitspraken Tagfliafico

Er werd Ten Hag ook gevraagd naar uitspraken van Nicolás Tagliafico. De Argentijnse linksback zei zaterdag dat als hij trainer was geweest meer met de wisselspelers zou praten. “Ik voel me absoluut niet aangesproken, want ik praat heel veel met mijn spelers”, reageerde de Tukker. “Ik praat ook met de wisselspelers, niet alleen met Tagliafico. Al denk ik wel dat hij heel volwassen is, hij is op en top professional. Hij kent zijn positie. Elke dag traint hij keihard en als de ploeg hem nodig heeft, dan staat hij er. Andere spelers hebben zulke gesprekken nog veel meer nodig, dat zijn jongere spelers die het ook niet altijd begrijpen. Die je zeker ook weleens moet motiveren en ook weleens uit het putje moet halen, maar daar steek ik zeker ook veel energie in.”

Wint Ajax morgen en staat het ook voor bij de rust? Pak €220 bij een inleg van €100!

Gaat Ten Hag morgen weer zo veel wisselen?

  • Ja
  • Nee
286+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie