‘Manchester City met grote zak geld naar Ajax’

Foto: ‘Manchester City met grote zak geld naar Ajax’

Manchester City dreigt deze winter aan te kloppen bij Ajax. De Engelse topclub houdt rekening met uitgaande transfers en zou in Antony de ideale oplossing zien.

Verschillende City-spelers neigen naar een winters vertrek. Raheem Sterling en Ferran Torres zijn allebei geen zekerheidje in Manchester, waardoor de interesse van FC Barcelona misschien wel op het juiste moment komt. Er zouden zelfs al onderhandelingen gaande zijn rond de Spanjaard. De Catalaanse interesse voor de Engelsman staat op een lager pitje, maar hij heeft meer opties.

Volgens Express Sport is Antony een ogenschijnlijk logische optie om de eventuele vacature(s) bij Manchester City in te vullen. De Braziliaanse aanvaller staat immers in de warme belangstelling van de Engelse topclub en is bezig aan een voortreffelijk seizoen bij Ajax. Ook denkt de club van manager Pep Guardiola voor een acceptabel bedrag een deal te kunnen sluiten in Amsterdam.

Veel interesse

Antony is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax. De Braziliaanse aanvaller is op de rechtsbuitenpositie een sensatie gebleken, met dit seizoen vooral sterke optredens in de Champions League. Internationaal staat de oud-speler van São Paulo er dan ook goed op. Manchester City is niet de enige club met interesse, zo weten buitenlandse media.

Ajax zal Antony deze winter nog niet willen verkopen. Daarentegen liet trainer Erik ten Hag al doorschemeren dat een vertrek in de zomer wél een reële optie lijkt.

Maakt Antony de 1-0 tegen Willem II? Win 6.50 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet Antony deze kans pakken?

  • Ja
  • Nee
922+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie