TRANSFERUURTJE: Miljoenentransfer bij Ajax én PSV

Foto: TRANSFERUURTJE: Miljoenentransfer bij Ajax én PSV

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Sébastien Haller is momenteel onmisbaar bij Ajax, maar wat als de doelpuntenmaker straks naar de Afrika Cup gaat met Ivoorkust? Bovendien: door zijn vele doelpunten (negen om precies te zijn) in de Champions League ligt de spits ook behoorlijk goed in de markt. Journalist Freek Jansen van Voetbal International bevestigde gisteren in het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal dat de Amsterdammers in Brian Brobbey ‘de ideale spits’ zien om Haller te vervangen.

PSV gaat zich mogelijk versterken met een Argentijn. De Eindhovense topclub zou gecharmeerd zijn geraakt van de pas twintigjarige Alan VarelaJournalist Julio Pavoni van TyC Sports heeft vernomen dat PSV een opvallende koerswijziging heeft ingezet. De club zou Cristian Medina van Boca Juniors in het vizier hebben gehad, maar inmiddels zou het vizier zijn verplaatst naar diens teamgenoot Varela. PSV zou in Varela een ideale aanwinst zien voor de toekomst.

Buitenland:

De rol van Donny van de Beek bij Manchester United lijkt (voorlopig) uitgespeeld. Volgens The Telegraph zal het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer dit seizoen niet in zijn voordeel uitpakken. Het Britse medium heeft vernomen dat de Duitser kenbaar heeft gemaakt dat hij niet veel gaat veranderen. Rangnick zal als interim-manager fungeren en zal daarom geen rigoureuze maatregelen doorvoeren. Wel krijgt hij de kans om in januari op één of meerdere posities versterking te halen, maar in ruil daarvoor moeten er ook spelers wijken. The Telegraph noemt doelman Dean Henderson en Van de Beek als meest logische slachtoffers gelet op hun geringe speeltijd.

Er is een reële kans dat Steven Bergwijn na de winterstop het Ajax-tenue draagt. Tottenham Hotspur overweegt de Oranje-international te slachtofferen. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen onthulde de hernieuwde interesse vrijdagavond in Veronica Inside. “Ze willen graag Neres verkopen in de winter en ze zijn ook bezig om Bergwijn binnen te halen. Als onze vriend Neres weggaat, moet je natuurlijk een vervanger hebben. En Bergwijn komt nauwelijks aan de bak bij Tottenham.”

Bergwijn zou een topaanwinst zijn voor Ajax

  • Eens
  • Oneens
343+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

20:23
7+
‘Feyenoord en Liverpool op details na rond’
20:13
6+
Oosting niet naar Feyenoord: “Nog lang niet klaar”
20:02
82+
‘Santiago Giménez opent onderhandelingen’
19:46
122+
‘Ajax-hereniging voor Matthijs de Ligt’
19:34
67+
Van Hanegem niet rouwig om vertrek Slot: “Geen zorgen”
19:24
324+
‘Van Persie neemt Feyenoord-standpunt in’
19:12
45+
Steun Ajax en Feyenoord niet voldoende: Van den Herik haakt af
19:00
149+
‘Droomtransfer voor Kenneth Taylor’
18:48
156+
Van den Boomen: “Als Ajax mij niet had gebeld..”
18:33
215+
Verweij onthult welke trainer ‘op 1 staat op verlanglijst Ajax’
18:19
31+
Kramer ‘klein beetje blij’ met Ajax-goal: “Maar niet gejuicht”
18:02
61+
‘Weinig prijzen gepakt, Slot stapt op dieptepunt in’
17:47
215+
Carragher velt zijn oordeel over ‘Slot naar Liverpool’
17:34
1556+
Steven Bergwijn voor ‘mooi bedrag’ weg bij Ajax?
17:16
51+
Scheidsrechtersbaas Van Egmond stopt om gezondheidsredenen
17:00
201+
Ajax, haal Schreuder naar Amsterdam! | Raad van Aad #41
16:47
280+
‘Feyenoord krijgt kraakhelder Oosting-nieuws’
16:34
41+
Seuntjens bevestigt gesprekken: binnenlandse transfer lonkt
16:21
131+
‘Ontwerp nieuw thuisshirt Feyenoord uitgelekt’
16:04
71+
Go Ahead-speler hekelt: “Ik vind dat ons publiek arrogant wordt”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie