‘Ihattaren verbaast met aankoop van 1 miljoen’

Foto: ‘Ihattaren verbaast met aankoop van 1 miljoen’

Gaat Mohamed Ihattaren nog voor zijn kans bij Sampdoria of is de relatie tussen speler en club dusdanig verpest dat hij in de winter vertrekt uit het Stadio Luigi Ferraris? Onlangs werden we zelfs geconfronteerd met het gerucht dat hij zou willen stoppen met voetballen.

Misschien dat een aankoop van één miljoen euro wat licht op de zaak werpt: het roddelblad Story heeft namelijk achterhaald dat het voormalige PSV-supertalent liefst 1,025 miljoen euro neergelegd heeft voor een villa in Tilburg, waar zijn vriendin naar verluidt woonachtig is.

Stopt Ihattaren dan toch?

Opmerkelijk genoeg kunnen we in de koopakte lezen dat Ihattaren zélf in het huis gaat wonen. “De woning wordt op dit moment verbouwd. Mo zal hier over enkele weken gaan wonen”, aldus een bron. De jonge technicus heeft het huis gekocht van Danny Kovacevic, een veelbesproken Tilburgse horecaondernemer. Het Eindhovens Dagblad onthulde eerder dat de politie onderzoek doet naar Kovacevic wegens ‘mogelijke criminele activiteiten’. Story heeft hem om een reactie gevraagd: “Bel me hier niet voor, dat vind ik heel irritant.”

Het roddelblad belde ook met Ihattaren: “Waarom bel je mensen uit mijn omgeving? Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?”

Onlangs ruilde de 19-jarige spelbepaler zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in voor Ali Dursun, de makelaar die de belangen van onder meer Frenkie de Jong behartigt. Het is volstrekt onduidelijk waar zijn toekomst precies ligt. In de afgelopen zomer nam Juventus hem over van PSV, maar De Oude Dame zal ook iets vinden van de laatste ontwikkelingen…

Wint Sampdoria dit seizoen de Coppa Italia? Bij bet365 is de odd liefst 101.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Opmerkelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1056+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie