Antony loopt gevaar met concurrent: “Hij gaat Brazilië aan WK-winst helpen”

Foto: Antony loopt gevaar met concurrent: “Hij gaat Brazilië aan WK-winst helpen”

Antony ontwikkelt zich niet alleen bij Ajax, ook in het nationale team van Brazilië krijgt hij steeds vaker de kans. Volgens Cafu moet de Ajacied echter oppassen voor de concurrentie die achter hem staat.

De voormalig aanvaller van Brazilië raakte de afgelopen maanden namelijk onder de indruk van de kwaliteiten van Vinícius Júnior. De talentvolle speler van Real Madrid laat in La Liga zien uit het juiste hout te zijn gesneden, maar moet Antony voorlopig voor zich dulden. Cafu denkt echter dat Vinícius Júnior eraan komt.

“Hij is nog jong en moet veel spelen”, stelt hij in gesprek met AS. “Als hij dat doet, gaat hij een geweldig WK beleven. Hij is goed begonnen in Madrid en scoorde meerdere doelpunten, maar dat is geen verrassing. Ik weet dat hij zijn volledige potentieel gaat benutten om Brazilië aan de WK-winst te helpen.”

Brazilië favoriet

Overigens verwacht Cafu dat zijn land een goede kans maakt op de WK-titel. “Brazilië heeft een ijzersterk team en maakt zeker kans om het WK te winnen. Als enige land dat vijf keer wereldkampioen is geworden dwing je automatisch respect af. Ze kunnen een heel eind komen. Wie niet gelooft in de potentie van het Braziliaanse elftal, zal worden verrast.”

Kroont Brazilië zich in Qatar tot wereldkampioen? Pak 7 maal je inzet!

Is Antony goed genoeg voor Brazilië?

  • Ja, absoluut
  • Nee, (nog) niet
318+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie