Sébastien Haller haalt ‘vooroordeel’ onderuit: “Integendeel”

Foto: Sébastien Haller haalt ‘vooroordeel’ onderuit: “Integendeel”

In de Premier League presteerde Sébastien Haller niet geweldig en daarom transfereerde hij een klein jaartje geleden van West Ham United naar Ajax. In Engeland ziet men dit als een stap terug, maar daar wil de international van Ivoorkust helemaal niets van weten.

Verwacht jij een goaltje van Haller tegen Dortmund? Zet er €100 op in en ontvang €220! 

“Ik ben dolgelukkig sinds ik bij Ajax ben en dit seizoen eindelijk in de Champions League speel”, vertelt Haller in een interview met het Duitse magazine Kicker. “Misschien lijkt het op het eerste gezicht op een stap terug. Maar ik heb niet het gevoel dat ik me niet ontwikkel, integendeel.”

De spits ziet zijn transfer naar de Johan Cruijff ArenA juist als een stap vooruit: “Ik ben hier nodig en gewaardeerd, dat is in mijn carrière niet altijd het geval geweest. Plezier hebben en het bereiken van doelen zijn voor mij nu het allerbelangrijkst.”

Haller doet het bijzonder goed in de Champions League: “Ik heb met Eintracht Frankfurt in de halve finale van de Europa League gestaan, maar wat ik nu ervaar is een nog hoger niveau.”

Borussia Dortmund

De goede prestaties van de goalgetter vallen ook buiten onze landsgrenzen op. BILD meldde vorige maand nog dat Borussia Dortmund hem zou zien als mogelijke vervanger van Erling Haaland. De Noorse Golden Boy maakt in de zomer van 2022 vermoedelijk een transfer naar de absolute top van Europa. Haller zou hem vervolgens kunnen vervangen in het Signal Iduna Park.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Stap vooruit of achteruit?

  • Vooruit
  • Achteruit
178+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie