The Daily Mail gaat los over ‘Ten Hag-mysterie’

Foto: The Daily Mail gaat los over ‘Ten Hag-mysterie’

De Engelse krant The Daily Mail vraagt zich af waarom oefenmeester Erik ten Hag eigenlijk nog bij Ajax werkt. De coach heeft immers nogal veel vrijers, maar lijkt desondanks niet te porren voor een exit uit de Johan Cruijff ArenA.

Verwacht jij dat Ajax van Borussia Dortmund wint? Zet €100 in bij bet365 en wint €270! 

In de afgelopen zomer was Tottenham Hotspur ‘in de markt’ voor Ten Hag en onlangs kreeg de trainer naar verluidt een gepeperde aanbieding van Newcastle United: naar verluidt kon hij maar liefst 13 (!) miljoen euro per jaar verdienen op St. James’ Park.

Daarnaast prijkt de naam van de Ajax-coach volgens de geruchtenmolen op de shortlists van Manchester United én FC Barcelona. Gevraagd naar een eventueel vertrek uit Amsterdam zei hij in de maand april van dit jaar: “We zijn bezig om een ploeg op te bouwen die niet alleen Europees op de kaart staat, maar ook kan wedijveren met de grote ploegen. Daar wil ik graag een vervolg aan geven.” The Daily Mail rept desondanks van een ‘mysterie’, want wie zegt er nou ‘nee’ tegen Tottenham, Newcastle, United én Barça?

Mysterie

Het dagblad schrijft: “Ten Hag lijkt voorbestemd om ooit aan de slag te gaan bij een Europese topclub, maar het lijkt erop dat daar een flinke portie overredingskracht voor aan te pas moet komen. En dat zegt wel wat over wat hij neergezet heeft in de Johan Cruijff ArenA. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de populaire coach denkt dat hij zijn doelen eerder kan behalen bij Ajax dan op Old Trafford, St. James’ Park, in het Camp Nou-stadion of in het Tottenham Hotspur Stadium…”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gek?

  • Ja, vind ik ook
  • Nee!
1847+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie