Driessen over keepersprobleem Ajax: “Hem gewoon opstellen”

Foto: Driessen over keepersprobleem Ajax: “Hem gewoon opstellen”

De keeperssoap van Ajax krijgt weer een nieuw vervolg. Maarten Stekelenburg is er voor de rest van het seizoen uit en aan alle doelmannen in Amsterdamse dienst kleeft wel een verhaal. Valentijn Driessen weet wel wie hij in de goal zou zetten.”Onana is gewoon de beste en de situatie vraagt erom”, stelt Driessen in een video-item van De Telegraaf. Vanaf 4 november is de geschorste doelman weer inzetbaar, maar met het bestuur heeft hij de afgelopen tijd niet bepaald vrienden gemaakt. “Bij Ajax in de clubleiding zien ze het liefst dat Erik ten Hag André Onana niet meer opstelt, maar ik denk dat je er nu niet meer onderuit kunt. Er wordt gesuggereerd dat hij voor volgend seizoen al een contract heeft getekend bij Inter, want zij kunnen hem gratis ophalen. Zelf weigerde hij aanvankelijk bij te tekenen, al heeft hij de deur nu wel opengezet. Ajax gelooft daar overigens weinig van, want zij denken ook dat Onana al een contract heeft getekend. Aan dat spelletje wil Ajax niet meewerken.” 

“Toch hebben we nu gezien dat het heel magertjes is met Pasveer in de Champions League. Achter hem heb je Jay Gorter, en die is 21. Hij heeft een uitstekend seizoen gehad in de Keuken Kampioen Divisie bij Go Ahead Eagles, maar hij speelde nog geen enkele wedstrijd in de Eredivisie. Dus wat gaat er gebeuren als er iets aan de hand is met Pasveer? Dan moet je met Gorter ineens naar Besiktas en Borussia Dortmund. Daarom denk ik dat het het beste is voor Ajax om meteen door te pakken en tegen Onana te zeggen dat hij mee moet gaan trainen met het eerste elftal. Je moet hem nu zo snel mogelijk bij de groep gaan halen”, stelt Driessen.

Gewoon Onana opstellen vanaf november?

  • 100%
  • Nee, dat nooit!
293+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie