AC Milan haalt uit met zevenklapper, Juve komt niet dichter bij concurrentie

Foto: AC Milan haalt uit met zevenklapper, Juve komt niet dichter bij concurrentie

Juventus blijft voorlopig vijfde in de Serie A. De ploeg van Andrea Pirlo wist op bezoek bij Sassuolo wel te winnen, maar doordat alle concurrenten dat ook deden, schoot het niet op voor de Bianconeri. AC Milan maakte grote indruk door een zevenklapper bij Torino.

Torino – AC Milan

Zonder Zlatan Ibrahimovic in de ploeg zou je misschien een lastige wedstrijd verwacht voor de Rossoneri, maar niets bleek minder waar. Na de knappe overwinning op Juventus zou de ploeg van Stefano Piolo ook hier huishouden. Voor rust waren Theo Hernandez en Franck Kessié de doelpuntenmakers. In het tweede bedrijf ging het wel erg hard: Brahim Díaz en wederom Theo Hernandez wisten het net te vinden. Vervolgens deed Ante Rebic nog een stevige duit in het zakje. Met een hattrick bracht hij de eindstand op liefst 0-7.

Sassuolo – Juventus

Juve staat vijfde op de ranglijst en moet nog flink aan de bak om Champions League-voetbal te halen. De start was niet goed: Leonardo Bonucci veroorzaakte een strafschop, maar de 43-jarige Gianluigi Buffon wist te redden. Met Matthijs de Ligt in de ploeg kwam de Oude Dame op voorsprong via Adrien Rabiot. Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala zorgden voor de overige treffers, terwijl Giacomo Raspadori tussendoor nog iets terugdeed.

Verder wist Internazionale nog van AS Roma te winnen. Op papier een mooi affiche, maar de belangen waren dit keer niet groot. Marcelo Brozovic, Matias Vecino en Romelu Lukaku bezorgden Inter de overwinning. Atalanta Bergamo blijft tweede na een 2-0 overwinning op Benevento.

Eindigt Juve buiten de top-4?

  • Ja
  • Nee
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie