Chiellini klapt uit de school: ‘FC Barcelona-speler heeft alcoholprobleem’

Foto: Chiellini klapt uit de school: ‘FC Barcelona-speler heeft alcoholprobleem’

Onlangs fileerde hij al Mario Balotelli en Felipe Melo, nu is Arturo Vidal de sjaak bij Giorgio Chiellini. De Italiaanse mandekker van Juventus vertelt over het ‘drankprobleem’ van de FC Barcelona-speler.

“Vidal ging weleens uit en dronk dan meer dan goed voor hem was. Iedereen wist dat. Alcohol was een zwakte van hem. Maar dat zegt niets over de kampioen of persoon die hij is. Ieder mens heeft zijn zwakheden”, laat Chiellini optekenen in zijn nieuwe biografie. “Ik weet nog goed dat we in de Verenigde Staten waren voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. We waren in Miami en kregen allemaal een eigen sleutel van het hotel. De volgende ochtend was Arturo nergens te bekennen.”


“Hij lag in bed, volledig uitgeput. Antonio Conte wilde hem uit de selectie gooien, om een voorbeeld te stellen. Maar bij de volgende training, toen Arturo nog steeds dronken leek, ging hij als een gek tekeer. Hij versloeg iedereen bij een sprintoefening. Wat kan je dan nog over hem zeggen?”

Duidelijk is dat Chiellini niemand spaart in zijn boek. “Ik heb een boek uitgebracht en wilde daarin de waarheid vertellen. Ik ben echt niet iemand die wrok koestert, maar als ik had gedaan alsof alles alleen maar zonneschijn was, dan was ik nep en hypocriet. Ik heb dingen geschreven die al bekend waren en heb me niet verstopt.”

Goed dat Chiellini dit onthult?

  • Ja, moet kunnen
  • Nee, dit kan je niet maken..
939+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie