Lewandowski doet enorme donatie tegen coronavirus

Foto: Lewandowski doet enorme donatie tegen coronavirus

Superspits Robert Lewandowski van het Duitse Bayern München en zijn vrouw Anna hebben een enorme donatie gedaan tegen het coronavirus. Samen stellen zij namelijk liefst één miljoen euro ter beschikking om het strijd met de ziekte aan te gaan.

In gesprek met BILD zegt de Poolse goalgetter: “We zijn ons allen bewust van de zware situatie om ons heen. Vandaag zijn we allemaal teamgenoten in hetzelfde team. Laten we sterk zijn in dit gevecht. Als we iemand kunnen helpen, laten we dat dan doen.”

Lewandowski drukt zijn fans op het hart om de aanwijzingen van de autoriteiten te allen tijde op te volgen: “Deze situatie heeft effect op iedereen, dus we vragen iedereen om de instructies op te volgen en te luisteren naar de mensen met verstand van zaken. Toon verantwoordelijkheid! We geloven dat ons normale leven weer snel zal terugkeren. We moeten met z’n allen dealen met deze situatie en staan zij aan zij.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie