10 Nederlandse toptalenten die je moet gebruiken in FM17

Soccernews

Football Manager 2017 is inmiddels uit en dat juichen we absoluut toe. Je kunt dit voetbalspel natuurlijk aftrappen als coach van een kant en klaar topelftal, maar is het niet veel leuker om een elftal te smeden met Nederlands talent? [i]SoccerNews.nl[/i] zet tien spelers op een rijtje die uitermate interessant zijn voor zo’n team.

[b]10. Ferdi Kadioglu[/b]
Kadioglu heeft de afgelopen weken indruk gemaakt in het tenue van NEC. De zeventienjarige middenvelder annex aanvaller is ook een speler om in de gaten te houden wanneer je Football Manager speelt. Zijn passing is dik in orde en ook qua flair hebben ze hem positief ingeschat, waardoor Kadioglu op termijn kan uitgroeien tot een absolute ster.

[img]//uploads/ferdi-kadioglu(nec-nijmegen)(06-11-2016).png[/img]

[b]9. Mink Peeters[/b]
Het is een trend van de laatste jaren: Nederlandse talenten die al heel jong naar het buitenland verkassen. Zo besloot Peeters over te stappen naar Real Madrid. In dit voetbalspel moet je de middenvelder annex buitenspeler de tijd gunnen, maar uiteindelijk maakt hij zeker kans op een doorbraak.

[img]//uploads/mink-peeters(oranje-onder-17)(25-02-2015).jpg[/img]

[b]8. Kaj Sierhuis[/b]
Ajax beschikt over een goede jeugdopleiding en dat is ook de makers van Football Manager opgevallen. Zo is Sierhuis ingeschaald als een spits met veel potentie. Ten opzichte van veel concurrenten zijn de statistieken veelbelovend, zoals kopkracht. Op termijn is de tiener in staat om je hoofdmacht van veel goals te voorzien.

[img]//uploads/kaj-sierhuis(ajax)(12-01-2016).png[/img]

[b]7. Mats Knoester[/b]
Feyenoord is eveneens geroemd vanwege de eigen jeugdopleiding. Er zijn verschillende spelers uit deze academie waar je gerust in kunt investeren zodra je Football Manager speelt. Neem bijvoorbeeld Knoester, die kan uitgroeien tot een waardevolle verdediger waar uiteindelijk goed aan te verdienen valt.

[img]//uploads/mats-knoester(feyenoord)(21-07-2015).jpg[/img]

[b]6. Lutsharel Geertruida[/b]
We blijven in Rotterdam-Zuid, op Varkenoord. Feyenoord beschikt in de pas zestienjarige Geertruida over een groot talent. Football Manager heeft hem bestempeld als een goede passer die ook kan versnellen, waardoor hij kan uitgroeien tot een meerwaarde op het middenveld van je elftal.

[img]//uploads/varkenoord-de-kuip(feyenoord)(12-03-2015).jpg[/img]

[b]5. Che Nunnely[/b]
We keren weer terug naar Amsterdam, waar ze graag stijlvolle buitenspelers zien. Nunnely is daar een mooi voorbeeld van. Voor zijn leeftijd heeft hij uitstekende statistieken. De vleugelaanvaller is snel, stijlvol en doelgericht, dus investeer snel in deze jongen voordat andere clubs dat doen.

[img]//uploads/che-nunnely(ajax)(19-07-2015).jpg[/img]

[b]4. Abdelhak Nouri[/b]
Wanneer je praat over Ajax-talenten met de potentie om een sensatie te worden, dan valt al snel de naam van Nouri. Dat blijkt ook weer in Football Manager. Zijn veelzijdigheid, techniek en passing gaan echt een wapen vormen. Speel je met Ajax, beloon hem dan snel met een goed contract gelet, want de Europese top kijkt mee.

[img]//uploads/abdelhak-nouri(ajax)(26-10-2016).png[/img]

[b]3. Sam Lammers[/b]
Lammers scoort dit seizoen erg makkelijk voor Jong PSV en heeft daarmee een plek bij de A-selectie veroverd. Ook in Football Manager is hij bestempeld als een spits met veel potentie. Vooral zijn afronding en kopkracht worden geroemd, waardoor hij met een zorgvuldige behandeling echt een meerwaarde voor je elftal kan worden.

[img]//uploads/sam-lammers(jong-psv)-jeremy-fernandes(fc-den-bosch)(08-08-2016).jpg[/img]

[b]2. Mitchell van Bergen[/b]
Van Bergen heeft op zijn zestiende al speeltijd genoteerd in dienst van Vitesse. De vleugelaanvaller is bestempeld als een groot talent. Waar sommigen in dit rijtje een paar jaar aan investering nodig zullen hebben, daar is hij relatief snel te gebruiken. Uiteraard wel een waarschuwing: let op de aasgieren!

[img]//uploads/daryl-janmaat(newcastle-united)-mitchell-van-bergen(vitesse)(06-08-2016).jpg[/img]

[b]1. Matthijs de Ligt[/b]
De Ligt is al officieel gedebuteerd in Ajax 1 en dat is niet onopgemerkt gebleven. Voor een Nederlandse tiener is zijn fysieke kracht echt een openbaring en dat zien we terug in zijn statistieken in Football Manager. Uiteindelijk kan de verdediger uitgroeien tot een topper op zijn positie.

[img]//uploads/matthijs-de-ligt(ajax)(10-07-2016).jpg[/img]

Wie ga je sowieso inzetten?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
473+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie