‘Johan Derksen vernietigt eigen geloofwaardigheid’

Foto: ‘Johan Derksen vernietigt eigen geloofwaardigheid’

Johan Derksen is behoorlijk recht voor zijn raap, daardoor heeft hij veel fans – maar ook veel ‘haters’. Tot die laatste categorie behoort topadvocaat Peter Plasman, die behoorlijk af is geknapt op de analist van Vandaag Inside.

Plasman: ‘Ik weet nu wel wat Johan Derksen er van vindt’

In de VARA Gids legt Plasman uit waarom: “Ik ben een groot voorstander van het vrije woord, maar Johan Derksen valt een beetje in herhaling. Ik weet nu wel wat hij ervan vindt. Dat hij politiek gezien zo zwabbert – eerst VVD, toen FvD, toen BBB, toen NSC – tast zijn geloofwaardigheid aan.”

Plasman kijkt dan ook nooit meer naar VI. Al geldt dat ook voor de andere talkshows. “De talkshows vind ik gekwebbel. Het gaat nooit de diepte in. Een onderwerp duurt maximaal tien minuten en dan komt alweer de volgende gast. Vandaag Inside heb ik nog een poos gekeken, maar ook daar ben ik mee gestopt.”

De advocaat stelt tot slot dat ‘voorspelbaarheid soms juist leuk is’ en noemt Bob Sikkes van Kopen Zonder Kijken als voorbeeld. “Bob is altijd positief. Dan staat hij in een badkamer van drie vierkante meter en dan zegt hij: hier word ik nu heel erg blij van. Wij denken dan altijd: jongen, jij wordt helemaal niet blij van die badkamer, maar hij zegt het élke keer. Het is zo voorspelbaar. Wat me bij andere programma’s tegen gaat staan, dat het altijd hetzelfde is, vind ik bij dit programma juist de kracht, omdat het met die zweem van ironie wordt gebracht.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Eens met Plasman?

  • Ja
  • Nee
481+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie