Pijnlijk puntenverlies voor Juventus tegen Verona

Juventus is op zaterdagavond tegen de lamp gelopen tegen Hellas Verona. De Oude Dame kwam wel op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Cristiano Ronaldo, maar de tegenstander maakte er vervolgens 1-1 van via Antonin Barak.

De mannen van oefenmeester Andrea Pirlo begonnen niet goed in Verona en de thuisploeg kreeg de eerste goede kans van de wedstrijd: Davide Faraoni kopte in bij de tweede paal, maar doelman Wojciech Szczesny kon nog redden met zijn vingertoppen. Vervolgens zocht Kevin Lasagna Matthijs de Ligt op, maar de Nederlander liep eigenlijk alleen maar achteruit waardoor de Poolse keeper wéér in moest grijpen.

Toch was het Juventus dat in de tweede helft op voorsprong kwam: Federico Chiesa schudde een goede actie uit zijn heupen en de bal kwam terecht bij Ronaldo, die de 0-1 maakte. Toch ging de grootmacht uit Turijn dus niet naar huis met de drie punten, want een tiental minuten voor tijd bracht Darko Lazovic de bal hoog voor, waarna Barak in de lucht won van Alex Sandro en de 1-1 op het scorebord zette.

Scoreverloop: 0-1 (49′) C. Ronaldo, 1-1 (78′) A. Barak