Carrière Lavezzi op schopstoel na uitspraken voorzitter Napoli

Soccernews

Ezequiel Lavezzi moet vrezen voor zijn toekomst bij Napoli. De aanvaller is door de voorzitter van de Italiaanse club, Aurelio De Laurentiis, met woorden belaagd na zijn uitgesproken wens te willen verkassen naar Liverpool.

Lavezzi heeft bij de Serie A-club nog een seizoen voor de duur van twee seizoenen, maar de voorzitter dreigt de Argentijnse spits niet meer op te stellen om op die manier zijn loopbaan ten einde te brengen.

De spits heeft er geen geheim van gemaakt graag de overstap naar Liverpool te willen maken. Rafael Benitez, trainer van de Engelse Premier League-club, ziet het wel zitten in de trefzekere aanvaller, dit tot woede van De Laurentiis. “Iemand die met zijn volle verstand een contract tekent moet de duur en het salaris respecteren. Zelfs als zijn prestaties wél een verbetering zouden rechtvaardigen.”

“Als Lavezzi zijn hielen in het zand zet, zal hij de resterende twee jaar aan de zijlijn staan. Hij zal niet meer spelen tot zijn contract afloopt. We kunnen hem zelfs voor het grecht dagen en zijn loopbaan ruïneren. Overigens wil ik benadrukken dat ik nooit een officieel bod heb ontvangen.”

In 2007 kwam Lavezzi met Napoli een contract voor de duur van vier seizoenen overeen. Mede dankzij zijn goede spel heeft hij de interesse weten te wekken van onder andere Chelsea en Liverpool.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie