TRANSFERUURTJE: Ontevreden Ajacied wil weg, Messi en Ronaldo smeden ‘plannetje’

Foto: TRANSFERUURTJE: Ontevreden Ajacied wil weg, Messi en Ronaldo smeden ‘plannetje’

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Edson Álvarez is helemaal klaar met zijn situatie bij Ajax. De Telegraaf onthult op maandagmorgen: “Het is inmiddels een publiek geheim dat Edson Álvarez (22) komende zomer weg wil bij Ajax als zijn situatie niet verandert en zich opnieuw mogelijkheden voordoen op de transfermarkt. De Mexicaan voelt geen vertrouwen van Erik ten Hag, stond daarom in de winterstop open voor een transfer. LA Galaxy en Tottenham Hotspur waren concreet, maar Álvarez kreeg een resoluut ‘nee’ te horen van Ten Hag en directeur Marc Overmars.

Ajax wordt al een tijdje in verband gebracht met verschillende spelers van AZ, onder wie bijvoorbeeld Calvin Stengs, Myron Boadu en ook Owen Wijndal. Fredrik Midtsjö is nog niet in verband gebracht met de Amsterdammers, maar daar maakt Marco van Basten verandering in. In de studio van FOX Sports zegt de oud-voetballer van onder meer AC Milan namelijk over de Noorse middenvelder: “Het is een speler die ze bij Ajax op dit moment absoluut kunnen gebruiken.”

[b]Buitenland:[/b]

De voetbalfans hebben jarenlang kunnen genieten van de strijd tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Het is echter niet uitgesloten dat het duo in de toekomst in één elftal speelt. Volgens de BBC bestaat er een ‘plan’ om de sterspelers van Juventus en FC Barcelona ooit in één elftal onder te brengen. Het is niet duidelijk wáár dat dan zou moeten zijn. Vermoedelijk niet bij een club in Europa, aangezien dit te gevoelig ligt.

Voormalig spits van FC Groningen, Alexander Sörloth, wordt gelinkt aan verschillende club uit de Premier League. De Noor speelt momenteel bij het Turkse Trabzonspor en zou uit meerdere clubs kunnen kiezen, zo meldt HITC. Sörloth speelt dit seizoen op huurbasis bij Trabzonspor, de spits wordt namelijk verhuurd door Crystal Palace. Hij was dit seizoen al goed voor 24 doelpunten en 7 assists in alle competities. Door zijn goede prestaties kloppen er nu verschillende Premier League clubs op de deur voor aankomend seizoen. Het Turkse medium, FotoMac, meldt dat Sheffield United de spits volgt. Fotospor weet melding te maken van de interesse van Newcastle United en VoetbalNieuws claimt dat Sørloth ook op het verlanglijstje van Aston Villa staat.

Zie jij Messi en Ronaldo ooit samen spelen?

  • Ja, ik wel
  • Nee, ik niet
458+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

19:24
13+
‘Van Persie neemt Feyenoord-standpunt in’
19:12
13+
Steun Ajax en Feyenoord niet voldoende: Van den Herik haakt af
19:00
51+
‘Droomtransfer voor Kenneth Taylor’
18:48
83+
Van den Boomen: “Als Ajax mij niet had gebeld..”
18:33
123+
Verweij onthult welke trainer ‘op 1 staat op verlanglijst Ajax’
18:19
18+
Kramer ‘klein beetje blij’ met Ajax-goal: “Maar niet gejuicht”
18:02
42+
‘Weinig prijzen gepakt, Slot stapt op dieptepunt in’
17:47
172+
Carragher velt zijn oordeel over ‘Slot naar Liverpool’
17:34
1510+
Steven Bergwijn voor ‘mooi bedrag’ weg bij Ajax?
17:16
47+
Scheidsrechtersbaas Van Egmond stopt om gezondheidsredenen
17:00
189+
Ajax, haal Schreuder naar Amsterdam! | Raad van Aad #41
16:47
254+
‘Feyenoord krijgt kraakhelder Oosting-nieuws’
16:34
34+
Seuntjens bevestigt gesprekken: binnenlandse transfer lonkt
16:21
123+
‘Ontwerp nieuw thuisshirt Feyenoord uitgelekt’
16:04
66+
Go Ahead-speler hekelt: “Ik vind dat ons publiek arrogant wordt”
15:48
133+
Bosz looft PSV’er die 0 minuten speelde in Heerenveen: “Grote toekomst”
15:32
60+
Veerman wijst ploeggenoot waar hij ‘het meest van heeft genoten’ aan
15:16
213+
PSV’er voor 60 miljoen weg? “Strik erom”
15:00
4083+
‘Verrassende transfermove Xavi Simons’
14:47
252+
Hofs vreest voor verdwijnen van licentie Vitesse
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie