‘Ajax casht flink met verkoop Sergiño Dest’

Foto: ‘Ajax casht flink met verkoop Sergiño Dest’

Sergiño Dest is hard op weg naar Bayern München. De multifunctionele jongeling van Ajax staat in de concrete belangstelling van de grootmacht uit Beieren, die ook al een bod uitgebracht heeft. En het verschil tussen vraag en aanbod is niet zo heel erg groot…

De Telegraaf onthult op zaterdagochtend: “De advocaat en zaakwaarnemer van Dest, Joes Blakborn, wenst op dit moment geen commentaar te geven. Maar bronnen rondom Ajax melden dat de clubs elkaar ‘tot op enkele miljoenen’ zijn genaderd. Marc Overmars zette aanvankelijk in op 30 miljoen euro, terwijl de Duitse Rekordmeister een eerste bod neerlegde van 20 miljoen. De verwachting is dat de directeur voetbalzaken van de Amsterdammers genoegen zal nemen met een bedrag rond de 26 miljoen euro.”

In september verlengde Dest zijn contract in de Johan Cruijff ArenA nog tot medio 2022: “En vooruitlopend op de te verwachten doldwaze transferzomer van 2020 passeerden de namen van André Onana, Joël Veltman, Nicolas Tagliafico, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, David Neres en Dusan Tadic, maar nooit die van de Nederlandse Amerikaan de revue. Dat Overmars bereid is om de rechtsback te verkopen past evenwel in het Amsterdamse beleid, waarbij de Ajax-directie wil meedenken met spelers die hun waarde hebben gehad en een toptransfer kunnen maken.”

De verdediger zelf lijkt wel oren te hebben naar een transfer richting de Allianz Arena. Het management van Dest is klaar om de onderhandelingen met Bayern over een meerjarige verbintenis op te starten, maar daar heeft Ajax nog geen groen licht voor gegeven.

26 miljoen euro voor Dest?

  • Dat vind ik de hoofdprijs
  • Hij is meer waard!
1199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie