Persona non grata boort PSV miljóénen door de neus

Foto: Persona non grata boort PSV miljóénen door de neus

Steven Bergwijn vertrekt naar Tottenham Hotspur, maar er gebeurt meer bij PSV. Ook Gastón Pereiro gaat de Eindhovenaren als het goed is verlaten, met het Italiaanse Cagliari als bestemming. De Eredivisie-topclub verdient maar 2,5 miljoen euro met deze transfer.

En dat had veel meer kunnen zijn, zo weet De Telegraaf. De krant schrijft op woensdagochtend: “Afgelopen zomer had PSV een akkoord met Spartak Moskou over een transfer van Pereiro en leek de speler bereid te zijn de stap naar Rusland te maken, maar op het laatste moment ketste de deal af. Aanvullende voorwaarden van zijn wispelturige zaakwaarnemer Paco Casal bleken roet in het eten te gooien. Voor PSV was het een grote strop want de Eindhovenaren hadden een transfersom van 15 miljoen euro inclusief bonussen kunnen incasseren voor de Uruguayaan, die zijn laatste contractjaar inging.”

Men gaat verder: “Met een verkoop op het laatste moment zou PSV nu voorkomen, dat Pereiro komende zomer gratis de deur uitloopt. Al is het verschil met het bedrag dat Spartak Moskou wilde betalen nog steeds enorm. Cagliari zou 2,5 miljoen euro willen neertellen voor Pereiro, die met het oog op zijn kansen op speeltijd op de Copa América graag weer aan voetballen toekomt. Hoewel het er nu positief uitziet, houdt men in Eindhoven ook ditmaal weer een slag om de arm gezien de onvoorspelbaarheid van zaakwaarnemer Casal.”

Hebben zaakwaarnemers te veel macht?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1141+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie