Ontevreden Janssen reageert: verwacht hij nog een transfer?

Foto: Ontevreden Janssen reageert: verwacht hij nog een transfer?

Spits Vincent Janssen werkte een ongelooflijk goed voetbaljaar af in het AFAS Stadion bij AZ en vertrok vervolgens voor 22 miljoen euro naar het Engelse Tottenham Hotspur. Op White Hart Lane deed de goalgetter het in het afgelopen seizoen echter slecht en nu mag hij al weer vertrekken.

Dat is in ieder geval wat het medium de London Evening Standard schrijft op vrijdagochtend. De Oranje-international kreeg in het afgelopen voetbaljaar een aantal kansen van trainer Mauricio Pochettino, maar wist die totaal niet waar te maken en staat in de pikorde duidelijk achter Harry Kane. De Argentijnse oefenmeester zou nu genoeg hebben gezien.

Waar het er eerder op leek dat de Spurs het aankoopbedrag van Janssen wilden terugverdienen, zou hij nu in de etalage gezet zijn voor ongeveer 15 miljoen euro. Het Engelse West Bromwich Albion lijkt interesse te hebben en eerder werd de oud-AZ’er al gelinkt aan het Crystal Palace van oefenmeester Frank de Boer. Ook PSV werd voorzichtig genoemd, maar het lijkt er niet op dat de Eindhovenaren serieus in de markt zijn voor de centrumaanvaller.

[b]Update 21:34 uur[/b]
Inmiddels heeft hij zich bij Oranje gemeld in Nederland, waardoor Vincent Janssen voor even ‘gevlucht’ is van zijn bijrol bij Tottenham Hotspur. Er gaan geruchten dat de Londenaren hem zelfs willen verkopen: onder meer PSV, dat Luuk de Jong dan wel moet zien te slijten, wordt genoemd.

“Je bent nooit gelukkig met deze situatie, iedereen wil spelen, maar de situatie is zoals het is. Ik wil me nu focussen op Oranje. Andere vragen zijn voor later”, aldus Janssen in gesprek met de [i]NOS[/i]. Naar verluidt zou de oud-AZ’er openstaan voor een vertrek, nu ook Crystal Palace, West Brom en Stoke City aan hem worden gelinkt.

Zou hij een goede spits zijn voor PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Dat betwijfel ik..
205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie