‘Xavi Simons verklapt toekomstplan met miljoenenaankoop’

Foto: ‘Xavi Simons verklapt toekomstplan met miljoenenaankoop’

Xavi Simons heeft onlangs een riante miljoenenvilla in het Brabantse Someren op de kop getikt. Dat meldt juicekanaal Reality FBI, dat het doorgaans bij het juiste eind heeft betreft dergelijke geruchten. Het zou zomaar kunnen dat deze aankoop van de middenvelder betekent dat hij nog een jaartje bij PSV blijft.

Xavi Simons koopt miljoenenvilla in Noord-Brabant

De villa stond voor ongeveer 2,35 miljoen euro te koop. De eigenaar was ‘cupjeskoning’ Bas de Vet, medeoprichter van het bedrijf Euro Caps. Hij tikte het pand in 2015 nog voor 1,9 miljoen euro op de kop en kan dus een behoorlijke winst gaan maken.

Of de aankoop door Simons écht iets zegt over zijn toekomstplannen valt nog wel te bezien, want het zou ook goed kunnen dat hij de villa heeft gekocht als vastgoedinvestering. Een jaar geleden kocht hij immers ook al een villa in het dorp Lieshout, iets verderop in Noord-Brabant. Daar was toen een bedrag van ongeveer één miljoen euro bij gemoeid.

Vastgoedinvestering of niet?

Van het Nederlands elftal bezitten Cody Gakpo (Liverpool) en Nathan Aké (Manchester City) momenteel het meeste vastgoed. PSV zal hopen dat Simons het pand in Someren wél voor zichzelf gekocht heeft, want de club doet er momenteel alles aan om de seizoensrevelatie nog een jaar in Nederland te houden. Zijn contract loopt tot medio 2027 door, maar Paris Saint-Germain kan hem (als Simons dat zelf ook wil) terughalen voor zo’n twaalf miljoen euro.

Wat denk jij?

  • Eigen woning
  • Vastgoedinvestering
920+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie