Voorspelling: kan Inter ook winnen van Napoli?

Foto: Voorspelling: kan Inter ook winnen van Napoli?

De titel is ondertussen al vergeven in de Serie A, maar er is nog genoeg om voor te spelen in de Italiaanse competitie. Kampioen Napoli krijgt bezoek van Internazionale. Vooral voor Inter is dit een belangrijke wedstrijd, met het oog op een top vier klassering. Weet Napoli dit seizoen extra glans te geven of blijft Internazionale imponeren? In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd Napoli – Internazionale.

Napoli: teaminfo en vorm

De ploeg van Luciano Spalletti is natuurlijk al een aantal weken de kampioen van Italië. Er wordt al weken feest gevierd door de supporters van Napoli, maar er moet ondertussen nog gewoon worden gevoetbald. In de laatste weken gaat het qua prestaties toch wat minder in Napels. In de eerste 27 competitiewedstrijden won de club 23 keer, maar in de laatste acht duels werd er slechts drie keer gewonnen in de Serie A.

Napoli hoeft natuurlijk niets meer dit seizoen, door het kampioenschap is het al een geweldig voetbaljaar voor de Gli Azzurri. Doordat er niets meer moet in de competitie geeft Spalletti steeds vaker een aantal wisselspelers speelminuten. Dit is dan ook terug te zien in de uitslagen van de afgelopen tijd. Zo verloor Napoli in de vorige speelronde met 2-0 van Monza, terwijl deze ploeg eerder dit seizoen nog met 4-0 werd vernederd.

In de laatste twee duels kreeg Khvicha Kvaratskhelia rust van Spalletti. De Georgiër begon fantastisch aan het seizoen en staat ondertussen al op twaalf doelpunten en dertien assists in de Serie A. Toch gaat het de laatste maanden minder bij de buitenspeler. Tijdens de afgelopen acht competitiewedstrijden was hij slechts bij één doelpunt direct betrokken.

Beide teams scoren niet

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Internazionale: teaminfo en vorm

Omdat Internazionale niet in de buurt van de titel is gekomen dit seizoen lijkt het alsof de club een matig seizoen doormaakt. Kijkend naar de overige competities, dan is Inter juist bezig aan een geweldig seizoen. De Italiaanse Supercup werd gewonnen door de ploeg van Simone Inzaghi en de speler staan nu ook in de finale van de Coppa Italia én de Champions League.

In de halve finale van het Miljardenbal nam Inter het op tegen rivaal AC Milan. De blauw-zwarten wisten eigenlijk twee keer vrij gemakkelijk te winnen van de stadsgenoot. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-0 gezien over twee wedstrijden. Daardoor staat de club nu voor het eerst sinds 2010 weer in de finale van de Champions League.

Momenteel staat Inter derde in de Serie A. De voorsprong op de nummer vijf is nu vijf punten. Met nog drie wedstrijden te spelen lijkt de ploeg uit Milaan genoeg te hebben aan één overwinning om zeker te zijn van een top vier klassering.

In het huidige succes heeft Denzel Dumfries ook een mooie rol. De Nederlandse wingback kwam op een gegeven moment op de bank te zitten en was tweede keus achter Matteo Darmian. Uiteindelijk wist Dumfries zich weer in de basis te knokken en heeft hij een belangrijke rol gehad in de recente overwinningen.

Helaas kan niet hetzelfde worden gezegd over Stefan de Vrij. De centrale verdediger was jarenlang de onbetwiste leider van de defensie van Internazionale. Dit seizoen begint hij in de topwedstrijden steeds vaker vanaf de bank.

Lautaro Martínez scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip Napoli – Internazionale

Kijkend naar het gehele seizoen, dan zal Napoli moeten worden aangewezen als favoriet voor dit duel. In de laatste maand lijkt Inter juist weer sterker te zijn. Dit heeft de ploeg ook in de Champions League laten zien. Daarom de tip: wedden op ‘Internazionale wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 2.45 bij bet365.

Internazionale wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
73+
Blijdschap over terugkeer Kroes: “Niemand groter dan club”
23:24
79+
PSV-uitblinker ‘beste speler van de Eredivisie’
22:58
34+
Manchester City neemt koppositie in Premier League weer over
22:51
46+
Feyenoord stelt kampioensfeestje PSV uit met zege
22:27
291+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
59+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
97+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
252+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
84+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
920+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
170+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
47+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
407+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
773+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
122+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
204+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
47+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
331+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
11+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
350+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie