Veerman ‘gaat maar eens peilen’ naar Bosz tijdens Oranje-week

Foto: Veerman ‘gaat maar eens peilen’ naar Bosz tijdens Oranje-week

Joey Veerman is erg benieuwd naar de nieuwe trainer van PSV, Peter Bosz. Hoewel de handtekeningen nog niet zijn gezet, lijkt alles al wel in kannen en kruiken voor de opvolging van Ruud van Nistelrooij.

Veerman ‘gaat eens peilen’ over Bosz, maar richt zich vooral op Oranje-debuut

“Ik ken hem helemaal niet. Deze week bij Oranje maar eens bij Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong peilen wat voor soort trainer hij is, haha”, vertelt Veerman in gesprek met ELF Voetbal.

Zijn vorige interlandperiode bij Oranje viel in duigen door griep, in maart. “Volgende week hoop ik voor de eerste keer mee te kunnen doen.” In tegenstelling tot Daley Blind en Tijjani Reijnders viel Veerman niet buiten de laatste schifting. “Iedereen wist dat er nog twee jongens zouden afvallen. De kans dat jij dat bent, is er altijd. Ik ben blij dat ik het niet was. Maar een juichmomentje? Nee, die had ik niet.”

Onder het oog van de familie

Tegen Kroatië hoopt de PSV’er te kunnen debuteren voor de nationale ploeg. “Of ik iemand mijn eerste Oranje-shirt heb beloofd? Die houd ik zelf. Mijn tweede tenue? Ik denk dat die voor mijn vader of moeder is, maar ik heb nog niets gehoord daarover. Ze zullen woensdag en volgende week zondag op de tribune zitten. Sowieso komen er veel familieleden en vrienden kijken in Rotterdam. Laten we hopen dat we daar twee keer spelen, want dan hebben we de finale gehaald.”

“Wat ik met het haasje ga doen, als ik debuteer? Waarschijnlijk komt hij in een la onder de wasbak in de badkamer terecht. Voorlopig dan. We moeten nog een mooie kamer voor mijn voetbalherinneringen inrichten, haha.”

Gaat Veerman tegen Kroatië minuten maken?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
254+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie