‘Vandaag Inside-rel krijgt staartje’

Foto: ‘Vandaag Inside-rel krijgt staartje’

Özcan Akyol was ook maandagavond weer onderwerp van gesprek bij Vandaag Inside. De tafelgast schuift normaal gesproken elke maandag aan, maar ontbrak deze maandagavond opnieuw. Valentijn Driessen nam de plek in van Akyol, die volgens de vaste tafelheren wel welkom blijft in de talkshow.

Vandaag Inside-tafel gaat in op situatie rondom Özcan Akyol

René van der Gijp was eerder nog hard voor Akyol en vertelde afgelopen week tegenover RTL Boulevard de presentator niet direct te missen. “Sorry, maar ik ben nu heel eerlijk. Om gasten heb ik me nog nooit druk gemaakt. Ooit zei Michel van Egmond: hang een winterjas op die stoel en het programma gaat ook vrolijk door. Dus wel of geen Eus, dat is aan hem.”

Presentator Wilfred Genee sneed maandagavond het onderwerp aan en stelde aan Van der Gijp de vraag of Akyol nog wel welkom is. “Zeker, Eus is een aardige gozer”, reageerde Van der Gijp. “Die opmerking over die winterjas maakte ik, omdat ik woensdag een heel alarmerend mailtje kreeg van Jan Hillenius, onze eindredacteur. ‘Eus komt niet.’ Ja, jammer dan. Wat moet ik daarmee? Ik zat net lekker buiten te genieten van het zonnetje.”

Driessen praat mond voorbij over Akyol

Genee kondigde vervolgens aan Akyol te gaan bellen met de mededeling dat hij nog welkom is, waarna ook Driessen op de situatie inhaakte. “Ik heb al een keer of vier in de wachtkamer gezeten voor Eus. Of ik standby wilde staan. Vandaag ook. Ik ben invaller.” Genee schoot vervolgens in de lach. “Ik krijg in m’n oor te horen dat ik moet ophouden.” Johan Derksen maakte vervolgens Driessen een verwijt. “Ik heb het idee dat je dit niet had moeten zeggen. Eus was verhinderd.”

Akyol ligt nog altijd onder vuur vanwege een vermeend brulfilmpje van Matthijs van Nieuwkerk, dat in de praktijk echter veel minder erg bleek dan de presentator aankondigde. Het is vooralsnog onduidelijk of Akyol nog gaat terugkeren aan de tafel van Vandaag Inside.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Verwacht jij dat Akyol nog gaat aanschuiven?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
6605+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie