Van Nistelrooy duidelijk over Max-transfer

Foto: Van Nistelrooy duidelijk over Max-transfer

Philipp Max was één van de eerste namen die in verband werd gebracht met een transfer na de vertrek-aankondiging van Roger Schmidt. De linksback van PSV speelt nog ‘gewoon’ in Eindhoven. Als het aan Ruud van Nistelrooy, blijft dat ook zo. 

Max speelde een sterke wedstrijd in de Johan Cruijff Schaal. De Duitse back heeft over interesse niet te klagen en zou kan maken op een mooie transfer naar Engeland. Leeds United zou meer dan geïnteresseerd zijn in de diensten van de back en zou negen miljoen euro over hebben gehad om de linksback los te weken uit het Philiips Stadion.

PSV

“Ik ben daar meteen voor gaan liggen”, zei Van Nistelrooy tegen ESPN. “Er is geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om Max te laten vertrekken. Helemaal niet met de selectie die we nu hebben.”

Daarmee doelt Van Nistelrooy op de blessure van Mauro Junior, die nog wel even in de lappenmand lijkt te vertoeven. Daardoor is een zomers vertrek van de Duitse linksback onbespreekbaar en lijkt Max ook over speelminuten zich geen zorgen te maken dit seizoen. 

Phillip Max

Max was één van de eerste gezichten die Roger Schmidt naar Eindhoven haalde. De voormalig back van onder andere FC Augsburg speelde zich in het Duitse nationale elftal en stond in de belangstelling van grote ploegen. Tot een transfer kwam het nog niet en zal deze, mocht Max een vertrekwens hebben, ook deze periode niet plaatsvinden zo lang er geen ‘belachelijke’ bedragen geboden worden. 

TIP: Wint PSV van Monaco? Pak 3.75x je inzet!

Max is onmisbaar voor PSV

  • Ja
  • Nee
216+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie