Van Hanegem verbaasd over uitspraak Schreuder: ‘Kan toch niet?’

Foto: Van Hanegem verbaasd over uitspraak Schreuder: ‘Kan toch niet?’

Willem van Hanegem heeft met klapperende oren het interview met Alfred Schreuder na De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax (1-1) aangehoord. Dat vertelt De Kromme in Rondo, op Ziggo Sport.

“Wij zijn groeiende, maar ik ben misschien de enige die het ziet”, zei Schreuder op ESPN. Tot verbazing bij Van Hanegem. Hij ‘moest er om lachen’. “Omdat ik wist dat hij dat ging zeggen.” Marco van Basten haakt in: “Het is wel mooi dat hij zegt: misschien ben ik de enige die het ziet.”

“Ik twijfel of wij dat ook zouden zeggen na afloop, dat denk ik niet”, gaat Van Hanegem verder. “Ik kan me ook niet voorstellen dat hij dit vindt. Dan moet je kippig zijn. Dat is toch zo? Hij kan dit toch niet zeggen. Schiet nou toch op, man.”

Gebrek aan kwaliteit bij Ajax

Van Basten zag vooral een compleet gebrek aan kwaliteit in De Klassieker. “Ajax is niet capabel, ze zijn niet goed genoeg. Als je niet goed bent, moet je wat, maar je kan niet veel. De achterhoede is niet in staat om een beetje op te bouwen.” En de voorhoede imponeerde ook niet. “Tadic op links, Mohammed Kudus staat in de spits maar is geen spits en Conceção hebben we ook niet gezien. Het is echt pover.”

San Marco besluit: “Het is wel frappant dat het in twee jaar zo ver gezakt is. En ze hebben nota bene voor tweehonderd miljoen geïncasseerd het afgelopen jaar..”

Ajax toch nog kampioen dit seizoen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Van Hanegem heeft gelijk

  • Eens
  • Oneens
488+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie