Van Bommel niet bang om vedette te passeren: “Zijn zakelijke keuzes”

Foto: Van Bommel niet bang om vedette te passeren: “Zijn zakelijke keuzes”

Mark van Bommel en Marc Overmars zien mogelijk een ervaren kracht bij Antwerp FC vertrekken. Radja Nainggolan, die de laatste weken minder aan de bak komt, heeft ook nog eens een aflopend contract.

De 30-voudig Belgisch international ving het seizoen nog aan als basiskracht, maar Van Bommel doet de voorbije duels steeds minder een beroep op de 34-jarige ijzervreter. In de laatste viercompetitiewedstrijden, stond de Antwerpenaar alleen tegen Cercle Brugge aan de aftrap. Tegen Union Sint-Gillis Westerlo en RFC Seraing werd Nainggolan enkel gebruikt als invaller. Van Bommel kijkt niet naar de status van spelers en heeft er geen moeite om vedettes er naast te zetten.

Zakelijke keuze

“Ik stel de ploeg op waarvan ik denk dat die op dat moment de grootste winstkans heeft”, legt Van Bommel uit tegenover Het Laatste Nieuws. “Dat zijn zakelijke keuzes.” Het is zeker niet zo dat Nainggolan volledig uit de gratis is. De Nederlandse oefenmeester is over het algemeen juist erg te spreken, en wilt hem waarschijnlijk op de nummer tien positie een kans geven. De middenvelder is overigens ook niet aan het muiten.

Vorig jaar kwam Nainggolan over van Internazionale. Op de Bosuil loopt zijn verbintenis aan het eind van dit seizoen af, het is nog onduidelijk wat de plannen zijn voor erna. Eind augustus werd hij plots gelinkt aan een move naar AS Roma als vervanger van de geblesseerde Georginio Wijnaldum Nainggolan liet destijds weten veel berichten te krijgen, maar verder van niets wist.

TIP: 1.73 voor een zege van Antwerp bij Kortrijk!

Snel weer in de basis?

  • Tuurlijk, goede ervaren speler
26+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie