Vader Reijnders over Oranje en interesse topclubs: “Je hebt nog niks”

Foto: Vader Reijnders over Oranje en interesse topclubs: “Je hebt nog niks”

Tijjani Reijnders kan zijn goede seizoen met AZ komende zomer belonen met een debuut voor het Nederlands elftal én een toptransfer. Over kersen op toch al zo zoete taarten gesproken. Maar zelf blijft hij er erg kalmpjes onder.

‘We zien wel wat er gebeurt, zolang we maar plezier hebben’

“Zo zijn we bij de familie Reijnders, vrij nuchter. Maar goed ook. We zien wel wat er gebeurt. Zolang we maar plezier hebben, daarom zitten we op voetbal. Omdat we het zo leuk vinden”, reageert Reijnders (24) in het Algemeen Dagblad. De middenvelder wordt al gelinkt aan AC Milan, SSC Napoli, enkele Engelse clubs én Ajax.

“En Ti is er nog niet”, vult vader Martin aan. “Heb ik ook tegen hem gezegd. Het is mooi dat je bij Oranje zit. En je mag hier absoluut van genieten. Maar blijf niet te lang in die blijdschap hangen. Je hebt nog niks.” Zoonlief is het daar mee eens. “Eerst maar op de training laten zien dat ik een volwaardig speler van het Nederlands elftal kan zijn.”

Aan de zijde van Frenkie?

Vader Martin ziet een middenveldkoppeltje Reijnders – Frenkie de Jong wel zitten. “En Ti ook. Al kan ik me voorstellen dat hij in het begin, bij zo’n gigant, denkt: wow. Maar zodra de bal rolt, denkt hij vast: ik ben gewoon een van de spelers. En kijkt hij tegen niemand meer op.”

Speelt Reijnders volgend seizoen nog bij AZ?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
228+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie