‘Vader Giménez heeft hoopvol Feyenoord-bericht’

Foto: ‘Vader Giménez heeft hoopvol Feyenoord-bericht’

Santiago Giménez is bij Feyenoord bezig aan een indrukwekkend seizoen. De Mexicaanse aanvaller werd aan het begin van dit voetbaljaar overgenomen van Cruz Azul uit Mexico. Inmiddels staat de 22-jarige aanvaller bij grote Europese verenigingen op de verlanglijst.

Giménez staat in zijn eerste jaar bij Feyenoord al op twintig doelpunten over alle competities. De Mexicaanse spits zou zich met zijn doelpuntenwoede in de belangstelling hebben gespeeld van een aantal mooie clubs. Onder andere Benfica en Newcastle United zouden volgens internationale media achter de goaltjesdief aan zitten.

De vader van de Feyenoord-spits gaf in gesprek met de Mexicaanse tak van ESPN tekst en uitleg bij een mogelijke transfer. “Het wordt moeilijk om ‘nee’ te zeggen als een club langskomt met dertig miljoen euro voor Santi. Het is bovendien een verdienmodel van Feyenoord en van Nederlandse clubs in het algemeen.”

Zijn vader Christian heeft echter wel een voorkeur voor de nabije toekomst van zijn zoon. “Ik zou het mooi vinden als hij nog een jaar bij Feyenoord blijft, om zich nog verder te ontwikkelen.”

Er staat binnenkort een gesprek tussen Feyenoord-directeur Dennis te Kloese en ‘Team Giménez’ op het programma. Die zal niet meteen gaan over een nieuwe verbintenis, verklapt Giménez senior.

“Santi heeft een contract. Wat hij niet wil, is dat veertig tot vijftig procent van het team vertrekt”, stelde hij. Voorlopig denkt Giménez nog niet aan een zomerse transfer. “We zijn er rustig onder, hij is gelukkig bij Feyenoord. Er is nog niets concreet”, zei de vader van de Feyenoord-spits ten slotte.

FC Utrecht/Sparta Rotterdam
SC Heerenveen/FC Twente
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 juni 2023 19:39.

Blijft Gimenez aankomende zomer?

  • Ik denk het wel
  • Ik denk van niet
691+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie