‘Utrecht-vertrek in januari’

Foto: ‘Utrecht-vertrek in januari’

Afgelopen zondag bezorgde invaller Adrián Dalmau FC Utrecht het volle pond tegen Heracles Almelo (1-0), maar volgens Voetbal International stevent de Spaanse ‘pinchhitter’ af op een snel vertrek uit de Galgenwaard. Daar moet het in januari al van komen.

Onlangs wilde de centrumaanvaller niet met de pers praten na een oefenwedstrijd: “Ik had niks te zeggen. Als je mij een vraag stelt, dan weet je wat mijn antwoorden zullen zijn. Dat was niet het moment om te praten. Nu heb ik eigenlijk niet veel méér te vertellen. De situatie is lastig.”

Kon eerste spits Tasos Douvikas een keertje niet meedoen, dan zette oefenmeester René Hake Sander van de Streek of Mimoun Mahi in de basis. Dalmau verdween compléét van het toneel: “Het was geen prettige situatie of een fijn gevoel. Niet als voetballer, maar ook niet als mens. Ik kan er alleen niet te veel over zeggen. De trainer maakt de keuze. Hij bepaalt dat ik niet speel. De trainer heeft gezegd dat hij meer keuzes heeft. Het enige wat ik kon doen was mijn best doen.”

Winters vertrek

Zijn heldenrol tegen Heracles ten spijt, volgens VI heeft Dalmau het hoofdstuk-Utrecht al afgesloten… “Zijn management heeft weken terug al ingezet op een winters vertrek en de Utrechtse clubleiding heeft aangegeven te zullen meedenken. Spaanse clubs hebben hem op de korrel, afgelopen zomer toonde sc Heerenveen al interesse. Een flitsscheiding in januari ligt voor de hand.” De spits weet wel wat hij wil: “Ik wil spelen, mezelf hervinden, plezier maken. Ik kan nu niet te veel zeggen. We spelen nog vijf of zes wedstrijden. Ik blijf werken en als ik nodig ben, zal ik er staan.”

Stunt Utrecht door van PSV te winnen in het Philips Stadion? De odd bedraagt 5.75!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Vertrek het beste?

  • Ja
  • Nee
121+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie