Uniek: Feyenoord toont speech Slot na uitzege op Ajax

Foto: Uniek: Feyenoord toont speech Slot na uitzege op Ajax

Feyenoord heeft op social media beelden getoond van de speech van Arne Slot na de uitwedstrijd tegen Ajax. De oefenmeester sprak in de kleedkamer bijzondere woorden uit en probeerde zijn selectie te motiveren voor de rest van het seizoen.

Feyenoord-zege op Ajax

Het was voor Feyenoord alweer jarenlang niet gelukt om in de Johan Cruijff ArenA een overwinning te boeken. De Rotterdammers kwamen dit kalenderjaar al snel op een voorsprong te staan. Nadat Ajax de achterstand had omgedraaid en hoopte op de drie punten, was het Feyenoord dat in de slotfase van het duel met de zege ervandoor ging.

Slot in kleedkamer

Het zorgde ervoor dat de spelers van Feyenoord uitzinnig waren. Hoewel zij het feest niet konden vieren met hun supporters, omdat zij niet welkom waren in het stadion, ging dit in de kleedkamer alsnog door. Voor Slot was het reden om zijn jongens bij de les te houden. De hoofdtrainer was daarbij duidelijk wat hij van zijn spelers verwachtte.

“De reden dat wij staan waar we staan, is dat jullie iedere dag opnieuw keihard jullie best doen”, zo stelde hij. “Dat is waarom jullie dit team hebben verslagen in hun eigen stadion. Zonder dat onze fans hier überhaupt zijn. Dat harde werken zal de komende weken weer verplicht zijn. Sommigen gaan naar hun nationale elftal en zullen spelen en anderen niet, maar jullie moeten fit blijven.”

Slot benadrukte dat zijn spelers zeker trots mochten zijn op hun prestatie in Amsterdam, maar dat Feyenoord uiteindelijk voor de prijzen wilde gaan. “Dit is maar een zege. Een grote zege, maar niet meer dan dat. We hebben een belangrijker doel dit seizoen dan alleen hier voor het eerst in zeventien jaar te winnen.”

Gaat Slot de Europese top halen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
189+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie